Gabriela Dinu Știri 27.05.2022 19:58

Tabla înmulțirii de la 1 la 10. Învață rapid și interactiv tabla înmulțirii. Grafice FOTO

Tabla înmulțirii de la 1 la 10. Învață rapid și interactiv tabla înmulțirii. Grafice FOTO

Tabla înmulţirii se învaţă în şcoala primară, mai exact în clasa a II-a. Dacă eşti părinte sau elev, ori dacă vrei pur şi simplu să îţi verifici cunoştinţele, din rândurile următoare veţi afla câteva trucuri despre cum să înveţi şi să reţii mai uşor, prin exerciţiu.

Problemele de aritmetică sunt, în general, uşoare. Dacă ai învăţat tabla înmulţirii, atunci cu siguranţă vei reuşi să le rezolvi. Aşadar, te poţi apuca liniştit să îţi verifici cunoştinţele în matematică, contratimp sau nu, în funcţie de cum îţi doreşti.

Cum să înveţi cel mai uşor tabla înmulţirii de la 1 la 10

Vizualizând graficul de mai jos şi ulterior alegând ce tablă a înmulţirii vrei să înveţi sau să verifici vei rezolva foarte uşor problema. Citeşte cu voce tare şi repetă. În acest sens te vei putea familiariza cu tabla înmulţirii, citând şi repetând, iar după ce ai reuşit să o înveţi, a venit momentul să îţi testezi cunoştinţele.

După ce îţi alegi ce tablă a înmulţirii vrei să înveţi ori să verifici, o vei putea exersa şi la rând, una după cealaltă. Un alt truc pe care îl poţi face, odată ce te-ai prins care este „mersul”, este să exersezi toate rezultatele, dar alese într-un număr aleatoriu pentru a fi sigur că ai învăţat temeinic.

Apoi vei putea participa la tot felul de teste pe site-ul anterior amintit şi, dacă vei reuşi să treci toate aceste teste, vei primi din partea lor o diplomă. Atenţie, va trebui să treci şi un test de viteză, căci nimeni nu stă după tine să calculezi ceva în viaţă, atunci când ai nevoie, deci acesta este poate cel mai important test de trecut.

Ca să obţii această diplomă mare va trebui să răspunzi în timp util, în mod corect, la toate cele 40 de întrebări, care sunt luate de la tabla înmulţirii de la 1 şi până la 10.