Gabriela Dinu Știri 18.08.2022 09:00

Subiecte Bacalaureat 2022. Ce a picat la examenul de Informatică. BAC 2022, sesiunea de toamnă

Subiecte Bacalaureat 2022. Ce a picat la examenul de Informatică. BAC 2022, sesiunea de toamnă

Astăzi are loc proba la alegere la examenul de Bacalaureat din 2022, sesiunea de toamnă şi elevii au putut opta la una dintre materiile filosofie, logică, sociologie, psihologie, economie, chimie organică și anorganică, geografie, biologie animală și vegetală, anatomie și fiziologie umană, fizică.

La Informatică dau cei care s-au specializat în domeniu şi nu numai, şi cei care poate că au terminat un alt profil şi vor să schimbe registrul şi se pregătesc astfel pentru facultate.

Ce subiecte s-au dat la BAC la Informatică, sesiunea de toamnă din 2022

Oricum ar fi, subiectele de la examenul de Informatică vor fi disponibile în cel mai scurt timp pe edu.ro, dar şi pe Ştiri Directe. Candidaţii au putut intra în sala de examen începând cu ora 7:30 şi până la maximum 8:30. Orice întârziere se consideră neprezentare, iar candidatului nu i se mai permite accesul în sala de examen. De la ora 9:00 începe proba propriu zisă şi timpul de rezolvare al subiectelor este de 3 ore.

În sesiunea din această vară, elevii au avut de rezolvat trei subiecte mari. La primul, care conţinea cinci exerciţii, au avut de încercuit răspunsul corect. La al doilea subiect, aceştia au avut de răspuns la 3 exerciţii, fără a formula răspunsul la întrebări, doar să specifice varianta corectă. Subiectul al treilea are trei exerciţii de rezolvat, iar gradul de dificultate al acestora este unul ridicat.

Tocmai că pentru nota 10 elevii să muncească mult mai mult. Oricum, acest lucru este posibil şi se întâmplă destul de des ca elevii olimpici şi nu numai să obţină punctajul maxim la una sau mai multe probe de la examenul de Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă.

Citeşte şi:

Subiecte Bacalaureat 2022. Ce a picat la examenul de Informatică. BAC 2022
Barem Informatică Bacalaureat 2022. Cum se rezolvau subiectele

Examenul de Bacalaureat august – septembrie se termină cu proba de limba maternă, iar de săptămâna viitoare se vor susţine şi competenţele digitale şi lingvistice. Pe data de 3 septembrie 2022 vor fi afişate şi rezultatele finale, de după rezolvarea contestaţiilor.