Păcuraru Stelian Filme & Seriale 02.01.2023 21:39

Stranger Things distribuție. Cine sunt actorii care joacă în serialul Netflix

Stranger Things distribuție. Cine sunt actorii care joacă în serialul Netflix

Fanii Stranger Things așteaptă cu nerăbdare vești din partea producătorilor serialului. A trecut peste un an de la lansarea celui de-al treilea sezon, iar cât de curând sunt așteptate vești legate data apariției sezonului cu numărul 4. Având în vedere pauzele lungi dintre sezoane, să ne reamintim care sunt personajele principale din producția SF.

Winona Rider, Joyce Byers în serial nu are nevoie de prea multe prezentări pentru că se apropie de 50 de ani și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood. Are două nominalizări la Oscar și alte trei la Globurile de Aur, o dată și câștigând premiul. A devenit celebră mai ales după filme jucate în prima parte a vieții, Little Women, The Age of Innocence, Beetlejuice, dar și mai târziu, pentru roluri excelente precum cel din Blackswan.

Cine sunt actorii principali din Stranger Things

Rider e un personaj controversat, care a altternat operle de caritate cu lucruri mai puțin plăcute – în 2001 a fost arestată pentru că furase haine în valoare de 5500 de euro. A atras atenția tabloidelor și cu relația de patru ani avută cu Johnny Depp între 1989 și 1993.

David Harbour joacă rolul lui Jim Hopper în serial și este cel cu care Joyce a flirtat în primele două sezoane, dezvăluindu-și în final sentimentele unul celuilalt. În viața reală, Harbour este un actor de 45 de ani care a devenit cunoscut chiar datorită serialului Stranger Things. Rolul l-a dus în postura de a câștigat un premi Emmy, Primetime Emmy Award și de a fi nominalizat la un Globurile de Aur. În 2020 s-a căsătorit cu celebra cântăreață britanică Lilly Allen.

Care e distribuția serialului Stranger Things

Finn Wolfhard – Mike Wheeler. Finn e un tânăr actor canadian de 17 ani, care s-a făcut remarcat cu rolul din Stranger Things. E actor din 2013, dar și regizor, din 2017 după ce a semnat regia unui scurtmertaj. E și muzician – e solisit vocal și chitarist al formației rock Calpurnia.

Millie Bobby Brown – Eleven / Jane Hopper. Millie joacă de la 12 în Stranger Things. A crescut practic cu serialul american. Interesant este că s-a născut în Malaga, Spania și este britanică, dar s-a mutat în Statele Unite la vârsta de opt ani. La 17 ani e deja actriță de șapte, dar și producător de film.