Ioana Filipescu Vedete 07.01.2023 23:18

Ștefan Stan: CV, Biografie, varsta, înălțime, familie, surse de venit

Ștefan Stan: CV, Biografie, varsta, înălțime, familie, surse de venit

Ștefan Alexandru Stan este un cântăreț român de muzică blues-soul, care a început să urce pe scena celebrității odadă cu câștigarea show-ului ”Vocea României”, în 2011. Ștefan, ajuns la vârsta de 45 de ani, este căsătorit cu Simona și are două minunății de fetițe, Elif și Mira.

Adolescența lui Ștefan Stan și apoi anii tinereții nu au fost deloc ușori pentru artistul de azi. A trecut prin clipe grele în familia lui, iar apoi a muncit pe șantier și a cântat prin baruri, în America, pentru a-și face un trai mai bun. Acum, Ștefan Stan este un cântăreț împlinit, cu foarte mare priză la public. De altfel, este foarte solicitat pentru evenimente, concerte, nunți, botezuri.

Ștefan Stan biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Ștefan Alexandru Stan

Data nașterii: 2 iulie 1977

Locul nașterii: București

Vârsta: 45 de ani

Înălțime: 1,85 m

Partener: Simona, soție

Copii: Elif Mihaela, Mira Maria

Ștefan Stan, povestea uluitoare a copilăriei

Ștefan Stan avea să povestească despre ceea ce se întâmpla în familia lui, pe când era copil, cum mama lui era agresată fizic și dată afară din casă de tatăl lui. Și cum cea care i-a dat viață a suportat mulți ani calvarul.

„Mama mea a avut o viață extrem de grea. Vorbim de bătăi, de dat afară din casă, de dormit prin poduri. Tata a spart-o cu bătaia și pe ea și pe mine. Nimeni nu a știut lucrul ăsta. Mama mea a fost o femeie extrem de demnă. A ținut foarte mult la demnitatea ei, nu s-a prostituat, nu a furat la nimeni nimic”, a povestit artistul, la emisiunea „În Oglindă”.

Ștefan Stan a câștigat ”Vocea României”

Ștefan Stan a fost primul câștigător al concursului Vocea României, difuzat pe Pro TV. În 2011, s-a înscris la preselecțiile emisiunii, unde l-a avut ca mentor pe Smiley. Pe parcursul competiției, cântărețul s-a făcut remarcat prin glasul său baritonal, aspru și ușor gutural, iar pe 26 decembrie a fost desemnat drept marele câștigător.

A primit suma de 100.000 de euro și un contract de management cu Universal Music Romania.

Ștefan Stan și Simona au două fetițe

Ștefan Stan își găsea jumătatea, pe Simona, după ce a umblat, mai mereu, din floare în floare. A zis că e timpul să se așeze la casa lui, pe care chiar el a ridicat-o, în comuna Pantelimon. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie, 2019, și imediat a apărut și primul rod al iubirii lor. S-a nnăscut Elif Mihaela.

A urmat a doua minune în viața cuplului, mezina Mira Maria. Doar că, pentru un trai mai bun, în primăvara anului trecut, Simona și cele două fetițe s-au mutat în Germania. Ștefan a fost de acord, a făcut sacrificiul de a-și vedea rar fetele lui.

”Ele s-au mutat în Germania, fetele au grădiniță aici. Așa am decis cu soția că este cel mai bine pentru viitorul lor. Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit, dar nu e vorba de niciun divorț! Ele s-au mutat aici și eu stau acasă, la București. Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani, am concerte, am cariera mea de artist, eu mă ocup de ale mele și le vizitez în Germania cam o dată la două luni”, a dezvăluit Ștefan Stan.

Ștefan Stan adună banii din cântări

Veniturile lui Ștefan Stan vin din cântări, deși de ceva timp își încearcă norocul în turneele de poker.Pentru evenimente date de corporații și petreceri private, artistul ar pretinde un tarif de 4.000 de euro, iar pentru asta prestează trei reprize a câte 45 de minute.

Concertele la mall sau în aer liber sunt ceva mai ieftine, aproximativ 2.000 de euro. Dar la banii solicitați, se adaugă și patru camere duble, două camere single, la un hotel de minimum trei stele. Asta pentru că Ștefan vine alături de band-ul lui.

Te-ar putea interesa si:

Diana Matei: CV, varsta, biografie, inaltime, iubiti, surse de venit

Horia Brenciu: CV, varsta, biografie, inaltime, surse de venit, tarif la cantari