Gabriela Dinu Știri 28.10.2023 14:18

Sonia Simionov: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Sonia Simionov: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Sonia Simionov participă la America Express alături de Iuliana Pepene, o prezentatoare de la Antena 1. Sonia este campioană naţională la biliard şi una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din ţară.

Îi place foarte mult sportul şi consideră participarea la America Express o adevărată provocare, total pe gustul ei, mai ales că de-a lungul timpului a participat la mai multe sporturi.

Sonia Simionov a fost campioană în sport

În urmă cu mai bine de 26 de ani, Sonia a devenit campioană la juniori la înot şi a participat chiar la mai multe competiţii internaţionale, unde a cucerit medaliile de aur şi de argint.

Sonia Simionov are 36 de şi s-a născut la Medgidia, este absolventă a Facultăţii de Administraţie Publică la SNSPA, apoi a făcut un master în comunicare şi a decis să se înscrie la Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu.

Sonia Simionov a debutat în televiziune ca prezentatoare a emisiunii City Nights, care se difuza la Prima TV şi se filma în Constanţa. S-a mutat ulterior în Bucureşti şi s-a angajat ca reporter la Antena 1. A prezentat apoi emisiunea Am ceva să îţi spun.

Se iubeşte cu un bărbat mai tânăr decât ea

Până să devină jurnalistă, Sonia a făcut performanţă în sport. Înot, baschet, tir sau tenis de câmp şi în fiecare dintre aceste sporturi a obţinut performanţe notabile. Cea mai recentă dintre acestea este la biliard, unde a devenit campioană naţională:

„Îmi plac lucrurile precise. Îmi plac logica și lucrurile pentru care trebuie să depui efort mental. Biliardul le are pe toate. În câțiva ani de joc și antrenament, am devenit vice-campioană națională. Iar anul trecut, am reușit să câștig locul I și am devenit campioană națională la biliard”, a mărturisit Sonia Simionov.

În America Express, Sonia a plecat alături de o altă colegă de breaslă, Iuliana Pepene, o frumoasă prezentatoare a ştirilor, de la Antena 1.

Aceasta are o relaţie serioasă de mai bine de cinci ani, cu un antreprenor pe nume Cristian Heinrich Gaghes, pasionat, ca şi ea, de tir. Are 33 de ani, este cu patru ani mai mic decât Sonia şi face bani din afacerile din industria medicală.