Gabriela Dinu Știri 23.01.2023 05:40

Sondaje plătite. Cum să faci bani online participând la sondaje de opinie

Sondaje plătite. Cum să faci bani online participând la sondaje de opinie

A apărut un mod prin care puteţi faci bani extrem de simplu, în mediul online. Este ideal pentru studenţi, dar o poţi face şi dacă nu studiezi, căci aceasta nu este nicidecum o condiţie eliminatorie, iar tot ce îţi trebuie sunt timpul şi o conexiune bună la internet.

Cum funcţionează aceste sondaje online? Ei bine, participi la ele şi primeşti informaţii despre diversele produse şi servicii care apar pe piaţă. Câştigurile sunt undeva între 50 şi 80 de dolari pe lună, însă vorbim de nişte bani veniţi dintr-o muncă extrem de uşoară, care se poate dovedi a fi şi foarte utilă.

Cum poţi face bani prin participarea la sondajele online?

Pentru început, vă alegeţi tematica şi vă înscrieţi cu ea, iar pentru început veţi avea de răspuns la două-trei chestionare într-o lună. Acestea sunt plătite la bucată şi preţul pentru un chestionar este de 1-1,2 dolari. Pentru a putea creşte suma primită este nevoie să vă înscrieţi la mai mult de o tematică, aşa veţi primi chestionare mai multe şi mai diverse şi implicit va creşte şi suma pe care o veţi încasa la final de lună. De exemplu, dacă lucraţi udneva la 2-3 ore pe lună răspunzând la chestionare, veţi obţine undeva între 20 şi 25 de dolari într-o lună, dar depinde doar de tine cum ajungi să câştigi mai mult, căci banii vin în funcţie de chestionare şi chestionarele în funcţie de tematici. Este atât de simplu 🙂

Atunci când primiţi un sondaj, este foarte important să răspundeţi la el cât mai repede posibil pentru că firma îţi va trimite cu atât mai multe văzând că eşti unul dintre utilizatorii activi. Aveţi grijă pe ce site vă introduceţi datele personale! Atunci când vă înscrieţi pentru sondaje online vi se cer informaţii confidenţiale iar firmele care se ocupă cu aşa ceva sunt foarte serioase, dar nu strică să verificaţi înainte, pentru liniştea dumneavoastră.

În continuare, vă prezentăm cele mai cunoscute şi folosite site-uri care îţi pot aduce venituri bune din internet: www.expertnoemnenie.ru, www.platnijopros.ru, https://www.myiyo.com, http://otzovik.com.