Gabriela Dinu Știri 18.10.2022 14:09

Singurele 7 tunsori care te intineresc vizibil. FOTO

După o vârstă, femeile îşi doresc să facă tot ce le stă în putinţă pentru a obţine un look mai tânăr. Una dintre soluţii o reprezintă schimbarea tunsorii şi chiar există o mulţime de astfel de frizuri care te vor întineri vizibil. Din rândurile următoare veţi afla câteva idei extrem de utile pentru părul lung sau mediu.

Doamnele elegante sau cele care adoptă un stil casual pot oricând să încerce o tunsoare extravagantă, dar dacă nu ai suficient curaj pentru a face asta, un bob graduat îţi va rezolva imediat problemele.

Tunsorile care întineresc orice femeie

Şi vă puteţi face chiar un bob pe lung, din care să scurtaţi în timp, după ce mai prindeţi curaj şi vedeţi că este chir o tunsoare care vi se potriveşte. Din galeria foto ataşată acestui articol vă puteţi extrage inspiraţia de care aveţi nevoie.

Tunsoarea stratificată este iarăşi o soluţie ingenioasă. Iar pentru asta puteţi oricând să vă lăsaţi părul liber, lejer, iar dacă îl tundeţi la o lungime medie, veţi putea să îl şi prindeţi atunci când nu aveţi chef să vă cofaţi şi aranjaţi. Câteva şuviţe vor fi oricând binevenite şi, de ce nu, un ombre sau balayage, aceste tehnici prin care părul este vopsit, dar per total aspectul său este unul sănătos, natural.

O altă tunsoare care vă va tăia câţiva ani buni de pe buletin o reprezintă look-ul scurt, cu volum în partea din spate, la care vă puteţi face şi şuviţe. Este o inovaţie extrem de interesantă şi este foarte utilă pentru doamnele de toate vârstele.

Tunsoare trendy cu volum în partea din spate şi şuviţe. Sursa foto: Tunsorilamodă.ro
Tunsoare trendy cu volum în partea din spate şi şuviţe. Sursa foto: Tunsorilamodă.ro

Moda anilor 2020 a fost reprezentată de şuviţele caramel, realizate pe o bază închisă, iar dacă le asortaţi şi la o tunsoare scurtă, uşor masculină, veţi avea un look ingenios, interesant şi foarte uşor de aranjat acasă, fără să mai fie nevoie să ajungeţi la salon pentru un coafat.