Ioana Filipescu Știri 07.02.2023 17:58

Simona Trașcă: CV, vârstă, înălțime, biografie, familie, surse de venit

Simona Trașcă: CV, vârstă, înălțime, biografie, familie, surse de venit

Simona Trașcă este, de la finalul anului trecut, model OnlyFans. A descoperit sursa de făcut bani stând acasă și nu a ratat ocazia. Chiar dacă spune că s-a apucat târziu de meserie. Altfel, Simona a fost model, a realizat pictoriale, ba a și cântat, nu foarte mult, însă.

A apărut în numeroase emisiuni TV, pentru că a fost și un izvor de subiecte. Viața ei încă este zbuciumată, în special din cauza iubiților pe care, de multe ori, nu i-a ales chiar bine.

Simona Trașcă biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Simona Trașcă
Data nașterii: 1 ianuarie 1980
Locul nașterii: București
Vârstă: 43 de ani
Înălțime: 1,70 m
Greutate: 53 de kg

Simona Trașcă a suferit din iubire

Simona Trașcă este, acum, singură. S-a despărțit de ultimul iubit, după o relație cu năbădăi. Ba chiar a și fost agresată fizic de acesta, chiar în propria casă. Așa că s-a lecuit, vrea singură, deocamdată.

”Am suferit destul cu iubirea, am devenit sălbatică, din păcate, nu cred că este o chestie bună, dar nu mă pot controla. Am aproape doi ani de zile de când am sentimentul ăsta de când nu mai îmi doresc pe absolut nimeni. Așa că, de ce să nu îmi fac relații virtuale, acolo e permis orice și nu te rănești. Pot să îmi postez niște fotografii sexy pe care nu le pot posta pe celelalte rețele de socializare”, a spus Simona Trașcă

Simona Trașcă are un băiat în Canada

Simona Trașcă își deschidea cont pe OnlyFans, încerând, astfel, o nouă experiență. Însă, înainte de a-și activa contul, Simona Trașcă s-a destăinuit fiului ei, Fady, care este stabilit în Canada.

”Nu a văzut că mi-am făcut cont, nu prea e el cu rețelele de socializare. Însă, înainte să îmi deschid acest cont, a fost singura persoană căreia i-am cerut voie. I-am dat mesaj și i-am spus despre ce este vorba, i-am spus că sunt poze sexy, că mie-mi place să fiu într-o ipostază mai sexy și mi-a zis: mult succes”, a  spus Simona Trașcă.

Simona Trașcă, sursă de venit din OnlyFans

Simona Trașcă are de gând să-și deschidă o afacere în primăvară, dar, până atunci, a dat drumul la treabă cu OnlyFans. O adevărată sursă de venit, spune ea, din moment ce a avut succes de la primele apariții.

Un abonament la contul ei este de 20 de doari lunar, un preț mai mare decât media, care se duce, în general, la 11 dolari. Dar pentru prestațiile în privat, se trece granița abonamentului, astfel încât ea poate câștiga și câteva sute de dolari, în funcție de cât de larg la mână este doritorul de senzații tari.