Gabriela Dinu Vedete 22.10.2022 09:04

Silviu Mircescu: CV, Biografie, varsta, sotie inaltime, surse de venit

Silviu Mircescu: CV, Biografie, varsta, sotie inaltime, surse de venit

Silviu Mircescu este unul dintre actorii tineri din serialul Clanul, de la Pro TV. S-a născut pe 30 mai 1989 la Pucioasa, în judeţul Dâmboviţa.

Este absolvent al Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, iar prima apariţie la TV a avut-o la Vocea României, în 2013.

Cine este Silviu Mircescu şi ce scrie în CV-ul lui?

Acesta a interpretat melodia Dragostea-i nebună a celor de la Stigma, însă nu a reuşit să întoarcă niciunul din cele 4 scaune ale juraţilor şi nu s-a calificat în etapa următoare. Sursele sale de venit provin din filmele în care le joacă, dar şi din job-urile de la Teatrul Naţional din Bucureşti şi Teatrul Bulandra, fiind distribuit în piese de teatru ca Visul unei nopţi de vară sau Regele Lear. Acesta a mai fost văzut şi în serialele de televiziune O nouă viaţă, Când mama nu-i acasă sau O grămadă de caramele.

Nu s-a lăsat de pasiunea sa pentru muzică, aşa că în 2018 avea să lanseze o melodie alături de Andreea Bălan, denumită Aşa-i frumos. Silviu Mircescu este un actor în vârstă de 33 de ani, care în Clanul joacă rolul unui poliţist pe nume Silviu, din echipa Comisarului Costoiu, fiind coleg cu Marian Olteanu (David Pribeag) şi Eduard Trifa (Dima).

Date Biografice Silviu Mircescu: înălțime, greutate

Nume complet: Mircescu Silviu
Data naşterii: 30 mai 1989
Locul naşterii: Pucioasa, Dâmboviţa
Înălţime: 1,85
Parteneră: Roxana Mircescu

„După mult timp, am primit un rol unde nu sunt infractor. Fac parte din echipa băieților buni și nu trebuie tot timpul să fiu atât de încrâncenat și de agresiv cum v-ați obișnuit să mă vedeți pe micile ecrane”, a spus Silviu Mircescu pentru Pro TV despre rolul pe care îl interpretează în Clanul.

S-a născut într-o familie normală, tatăl său a încetat din viaţă, iar alături de sora lui sunt alinarea mamei sale. Este căsătorit de mai mulţi ani cu Roxana Mircescu, alături de care are un băieţel născut în 2021, pe nume Tony.

Pe Silviu l-aţi mai putut vedea la Pro TV şi în emisiunea de tip concurs Ultimul trib, în care a fost inclusiv soţia sa, Roxana.