Gabriela Dinu Vedete 22.10.2023 14:21

Șerban Puiu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Șerban Puiu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Şerban Puiu este de profesie regizor, actor şi profesor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti. Pe când era copil, îşi dorea să fie medic, dar viaţa l-a purtat pe drumul unei cariere artistice.

Are 52 de ani şi se poate spune că are succes pe toate planurile. De ce? Ei bine, în carieră îi merge foarte bine, încasează venituri din practicarea job-urilor anterior amintite. Iar pe plan personal, acesta este căsătorit cu o frumoasă actriţă de la noi, Alexandra Velniciuc, iar povestea lor este una deosebită.

Cine este Şerban Puiu?

Sunt împreună de peste 20 de ani, iar apariţiile lor televizate sunt încărcate de umor chiar şi atunci când discută despre începuturile relaţiei lor. Mai ales că atunci când s-au cunoscut, Şerban era profesor la UNATC, iar Alexandra Velniciuc îi era studentă. Pe vremea aceea, Puiu a fost implicat într-un scandal uriaş, după ce mai multe studente s-au plâns că profesorul lor de la facultatea de actorie se leagă de vestimentaţia lor.

Recent, Şerban Puiu a lămurit şi acel episod, când toată lumea i se urcase în cap din cauza discuţiilor în contradictoriu cu studentele, dar şi pentru că se iubea cu o altă studentă, cea care i-a şi devenit soţie ulterior:

„Nu sunt singurul profesor însurat cu o studentă de-a lui în școală. Repet, e o poveste de acum 22 de ani. Sigur că se discută despre aspectul studenților. Pentru Dumnezeu, cum să nu discuți cum arată un student, suntem la Facultatea de Actorie, noi avem caractere dramatice de întrupat, este evident. La noi nu poate fi considerat bullying faptul că eu discut despre aspectul fizic al unui student, așa cum ar fi bullying dacă ar fi la Medicină, că la Medicină nu contează cum arăți. La actorie contează cum arăți. ”

De ce nu au copii Şerban Puiu şi Alexandra Velniciuc

Nu au copii şi asta a fost o decizie asumată de la bun început, căci au realizat că vor să pună cariera pe primul plan şi nu vor avea timpul necesar pentru a se ocupa aşa cum trebuie de un copil.

„Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă copilul ar fi făcut față. Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți. Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea.

Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură. Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja”, a povestit Şerban Puiu.