Gabriela Dinu Știri 10.01.2023 19:50

Sărbători fericite: mesaje, urări și felicitări de Anul Nou. Felicitări deosebite în imagini

Anul Nou bate la uşă. După un 2020 dificil, cu mari probleme pentru unii dintre noi, cu stare de urgenţă, carantină şi coornavirusul tot mai aproape de noi, a venit momentul să-i închidem uşa acestui an şi să privim cu încredere şi speranţă spre următorul.

De Revelion 2021, oamenii nu mai petrec aşa cum o făceau o dată, asta dacă respectă indicaţiile autorităţilor privind măsurile de combatere a răspândirii coronavirusului. Oricum ar fi şi în orice mod aţi petrece, cu siguranţă o veţi face cu gândul la cei dragi. Un mesaj prin care să îţi exprimi urările şi speranţa că toţi cei dragi vor fi bine şi în 2021 este întotdeauna binevenit.

Mesaje deosebite pentru Revelion 2021

Dacă ai rămas în pană de idei sau poate că nu dispui de timpul necesar, atunci cu siguranţă îţi vei găsi inspiraţia în rândurile care urmează, căci ţi-am pregătit cele mai frumoase mesaje de Anul Nou:

 • “La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”
 • “Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!”
 • “Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”
 • „Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.”
 • “Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”
 • „Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2021!
 • „Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinească şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2021!”
 • „La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”
 • „Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată!”
 • „Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani 2021 şi Un An Nou Fericit!”
 • „Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!”
 • „Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”
 • „Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi ANI!”
 • „Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!”

Dacă vreţi să fiţi mai simpatici de atât, aveţi ocazia să le trimiteţi celor dragi un mesaj în imagini, iar pentru asta trebuie să consultaţi galeria foto a acestui articol, căci acolo veţi găsi cele mai bune idei.