Gabriela Dinu Vedete 28.07.2023 19:41

Sanda Ladoşi: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Sanda Ladoşi: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Sanda Ladoşi s-a născut pe 2 ianuarie 1970, la Târgu Mureş, are 53 de ani şi este o cântăreaţă cunoscută de la noi din ţară. Avea doar 7 ani atunci când a început să cânte, devenind solistă în corul şcolii.

La 10 ani a început să studieze chitară şi pian şi a fost premiată cu locul 1 la festivalul Cântarea României. A avut o adolescenţă încărcată, iar în timpul liceului, Sanda Ladoşi lua lecţii de muzică, pedagogie şi canto, dar mergea şi în turnee prin ţară, cântând în deschiderea personajelor consacrate din industria muzicală românească.

Cine este Sanda Ladoşi şi ce scrie în CV-ul ei?

În fiecare sezon, după ce a câştigat Festivalul Mamaia, Sanda Ladoşi avea concerte pe litoral. A devenit una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi din ţară, iar dintre albumurile sale cele mai iubite menţionăm Când vine seara, Între noi mai e un pas, Nu mă iubi, în colaborare cu Ştefan Iordache, Mi-e dor şi Khalini.

A fost dedicată pasiunii sale ani la rând, până când a devenit mamă şi a lăsat muzica pe plan secund. A născut de două ori, în 2007 şi 2009, iar după o pauză considerabilă a reluat muzica, dezvoltând în acelaşi timp şi o altă pasiune, total surprinzătoare. Aceea de acrobat la circ. Din 2017, Sanda Ladoşi este directorul adjunct al Circului Metropolitan din Capitală, numit cândva Circul Globus.

Ce avere are Sanda Ladoşi?

Salariul anual la circ al Sandei Ladoşi se ridică la suma de 84.261 lei, la care se adaugă şi 41.800 lei din drepturi conexe, pe can, plus salariul de la UNART, de 12.064 de lei. Făcând un calcul simplu, aceasta încasează nu mai puţin de 138.125 lei, undeva la 11.510 lei pe lună. Conform declaraţiei de avere, are 35.000 de euro, plus 80.000 de lei, în bancă, plus o colecţie impresionantă de bijuterii, în valoare de 30.000 de euro.

Date Biografice Sanda Ladoşi

Nume complet: Ladoşi Sanda
Data naşterii: 2 ianuarie 1970
Locul naşterii: Târgu Mureş

Este căsătorită cu Ştefan Tache, recunoscut pentru problemele sale cu legea, fiind acuzat de evaziune fiscală. În 2017, atât Ştefan Tache, cât şi Sanda Ladoşi, au fost ridicaţi de DIICOT, pentru spălare de bani.