Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:52

Salarii la Pro TV: câți bani câștigă cameramanii, prezentatorii sau șoferii de acolo

Salarii la Pro TV: câți bani câștigă cameramanii, prezentatorii sau șoferii de acolo

E deja ştiut faptul că Pro TV nu se uită la bani atunci când vine vorba de angajaţii săi. Emisiunile postului înregistrează audienţe uriaşe, banii din publicitate vin constant, aşa că de ce nu ar fi şi angajaţii foarte bine plătiţi.

De la cameramani la şoferi şi până la prezentatori, Pro TV oferă printre cele mai mari salarii din televiziune. Un şofer de la emisuni, de exemplu este plătit pentru weekend-ul de muncă şi în funcţie de maşina pe care o conduc.

Ce salarii au angajaţii de la Pro TV?

Astfel, un şofer primeşte suma de 250 de euro pentru un weekend de muncă dacă maşina pe care o conduc este o dubiţă de 8 plus 1 locuri. Dacă maşina pe care o conduc este un microbuz cu 16 locuri sau o auto-rulotă, cu care se merge prin ţară la preselecţii, atunci costul pentru un weekend este de 500 de euro.

Juraţii de la show-urile de talente au şi ei salarii colosale. La fel şi prezentatorii emisiunii. Conform surselor interne, salariul lunar pentru un astfel de angajat se ridică la suma de 10.000 de euro şi variază în funcţie de experienţa şi modul în care s-a negociat cu fiecare.

Ce salariu are Andreea Esca la Pro TV?

Prezentatorii de la Pro TV sunt mega cunoscuţi pentru salariile colosale pe care le au. Despre remuneraţia Andreei Esca s-a creat la un moment dat chiar o isterie, existau şi numeroase glume pe internet privind faptul că prezentatoarea ştirilor de la Pro TV are aşa de mulţi bani de primit lunar încât Pro TV îi livrează salariul cu un camion. D-ale internetului 🙂 Cert este că Andreea Esca are un salariu uriaş şi sursele spun că se ridică la suma de aproximativ 50.000 de euro.

Ceilalţi prezentatori de la ştiri nu au salarii la fel de mari, dar nici ale lor nu sunt deloc de ignorat. Florin Busuioc primeşte 3.000 de euro pentru prognoza meteo, iar Neti Sandu ar încasa undeva la 2.000 de euro pentru rubrica ei zilnică de horoscop.

Ce salarii au cameramanii de la Pro TV?

Nici oamenii care se află în spatele camerelor nu sunt neglijat. Astfel, cameramanii de la emisiunile TV complexe, cum sunt Românii au Talent sau Vocea României, sunt plătiţi regeşte, cu salarii cuprinse între 4.000 şi chiar 8.000 lei pentru cei mai experimentaţi.