Gabriela Dinu Știri 10.12.2021 18:44

Salarii și beneficii la magazinele Sephora. Câți bani câștigă o angajată la parfumeriile Sephora

Salarii și beneficii la magazinele Sephora. Câți bani câștigă o angajată la parfumeriile Sephora

Magazinele Sephora le oferă un job sigur femeilor din România care doresc să lucreze în această industrie. Despre salariile şi beneficiile pe care compania le oferă tinerelor care doresc să lucreze aici veţi afla din rândurile care urmează.

Majoritatea femeilor sunt fascinate de domeniul de beauty, iar când se îmbină utilul cu plăcutul este cu atât mai bine.

Cât câştigă o angajată de la Sephora ?

Firma franţuzească este pe piaţă din 1970 şi este recunoscută în industria parfumeriei pentru serviciile şi produsele de excepţie. Face parte din Moet Hennessy Loius Voitton, cel mai mare grup de lux din întreaga lume. Atunci când s-a lansat, concepţia magazinului Sephora era că „Întâi cumperi, apoi testezi”. Între timp, lucrurile s-au schimbat şi testerele din Sephora sunt folosite de milioane de femei din întreaga lume, înainte de a-şi achiziţiona un produs cosmetic sau parfum.

Salariile nu sunt mari, iar un beauty advisor primeşte lunar suma de 2.000 de lei, la care se adaugă şi bonusuri de performanţă, în funcţie de vânzările pe care aceştia le înregistrează. Un alt factor în stabilirea remuneraţiei îl reprezintă şi experienţa din acest domeniu, căci salariul creşte sau scade odată cu ea.

Citeşte şi:

Alimente permise în post. Ce ai voie să mănânci și ce alimente te-ar putea induce în eroare
Ce salarii au, de fapt, angajații de la radio Kiss FM

Un angajat pe postul de Brand Influencer, ce are şi o experienţă de cel puţin 3 ani în spate, va primi lunar suma de 2.300 de lei. Asistentul manager este unul dintre cei mai bine plătiţi angajaţi de la Sephora, căci are un salariu de 2.500 de lei, la care se adaugă şi bonusul de 300 lei.

Cel mai experimentat Corodonator de lanţ de magazine din Sephora pleacă acasă lunar cu un salariu de 3.700 de lei.

Totodată, angajatele de la Sephora România primesc o serie de „goodie bags”, acele mici cadouri cu produse cosmetice, atunci când sunt sărbătorile, drept cadouri de Crăciun.