Ionuț Nițulescu Altceva 14.09.2021 11:39

Să vezi și să nu crezi. Prezentator PRO TV, suprins cu o blondă focoasă în toaleta bărbaților de la Nuba

Să vezi și să nu crezi. Prezentator PRO TV, suprins cu o blondă focoasă în toaleta bărbaților de la Nuba

Scenele care te fac să te prăvălești de râs s-au petrecut în toaleta de la Nuba destinată bărbaților și circulă deja în mediul online! Fix în mijlocul masculilor a ajuns o blondină, nici ea nu știe cum, așa cum se vede și în imagini. Iar când tânăra își dă seama unde a nimerit, încearcă, disperată, să iasă. Aici e ”deranjul”. Nu reușește. Degeaba dă cu piciorul în ușă și este luată peste picior de câțiva clienți ai clubului. Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță, aproape își face cruce! Imaginile sunt demențiale, așa că vă lăsăm să le savurați!

Petrecere ca oricare alta la NUBA Mamaia. Nimic ieșit din comun, muzică antrenantă, băuturi fine, ”piese” de cel mai înalt calibru și băieți cu buzunarele pline. Doar că, în toaletă, la bărbați, își face apariția o blondină, despre care ai spune că a petrecut cam multișor. Poate de aceea a și ajuns acolo, între tinerii care căutau un pisoar. Tânăra și-a dat seama, la un moment dat, că a nimerit la o destinație greșită și a încercat să plece.

Radu Ciucă s-a trezit cu o blondină în toaleta bărbaților

Dar nu i-a ieșit așa cum a vrut. A început să tragă de clanța ușii ”ferecate”. Nimic. Unul dintre tipi i-a spus: ”Dă cu genunchiul”. Fata nu a reușit, dar cu șpițul a început seria de lovituri. Până când a fost oprită de o înjurătură. ”Hei, hei, ce **** mea faci? Iași, în **** mea afară!” Blondina i-a spus că vrea să iasă, dar nu poate. Radu Ciucă, aflat și el acolo, a intervenit, îndrumând-o către adevărata ieșire. Tot nu a reușit! ”Vezi că ești la bărbați aici”, i-a mai spus cineva. Până la urmă, a găsit culoarul și dusă a fost.

La mijlocul lunii trecute, o altă scenă de acest fel s-a petrecut tot în club, dar în Loft. Iar imaginile incredibile au circulat pe internet. O tânără a fost fotografiată în timp ce își făcea nevoile în chiuvetă! Pentru că era aglomerat, fata nu a mai stat pe gânduri și s-a cocoțat pe una dintre chiuvete. Spre stupoarea celorlalte fete care își așteptau rândul, bruneta și-a făcut nevoile fiziologice în fața tuturor

Tags: