Ionuț Nițulescu Actualitate 03.01.2023 02:10

S-au trezit cu mortul la ușă! Un bărbat înmormântat în urmă cu câteva zile s-a întors acasă

S-au trezit cu mortul la ușă! Un bărbat înmormântat în urmă cu câteva zile s-a întors acasă

Caz șocant într-o localitate din județul Iași. Un bărbat plâns și îngropat de familie pe 10 decembrie a apărut la ușa familiei. Oamenilor li s-a făcut rău când l-au văzut teafăr și nevătămat.

Incidentul șocant a avut loc în localitatea ieșeană Costuleni. Gabriel Luca a dispărut în luna octombrie, iar familia a anunțat poliția. La sfârșitul lunii noiembrie, rudele bărbatului au fost anunțate de polițiști că au descoperit cadavrul unui bărbat și i-au chemat să-l identifice.

Un bărbat înmormântat a apărut la ușa părinților

Cadavrul, probabil, se afla în stare avansată de putrefacție, iar oamenii au crezut că este fiul dispărut. I-au luat trupul acasă și l-au înmormântat creștinește. Doar că după zece zile, ce să vezi? Omul a apărut acasă, teafăr și nevătămat!

Femeii nu i-a venit să creadă când și-a văzut fiul viu, în pragul casei. Acum autoritățile trebuie să afle cine este bărbatul îngropat.

„Într-adevăr, ulterior acesta a venit acasă. Continuăm cercetările pentru a depista situația de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași, potrivit Libertatea.

Citește și: Raed Arafat a făcut anunțul! Lovitura dură pentru Șoșoacă!

Reacția primarului: „Cine e mortul?”

Primarul comunei a declarat că asemănarea dintre Gabriel Luca și bărbatul decedat era izbitoare.

„Am cerut de la Poliție să văd și eu cum arată mortul și să știți că seamănă. El plecase la o stână, l-au dat dispărut, l-am găsit în Jijia Veche, canalul închis. Au spus că e al nostru și l-au înmormântat. Acum, familia a cheltuit o sumă mare de bani pentru înmormântare și înțeleg că este cam supărată pe el pentru că nu au venituri mari, nu își puteau permite cheltuielile alea. Acum, el nu e mort, problema este cine e mortul?”, a declarat Mirică Dodan.

În acest timp cât a fost dat dispărut, bărbatul a lucrat chiar la ferma unui comisar de poliție din județul Iași.  Poliția efectuează cercetări suplimentare în acest caz.