Gabriela Dinu Vedete 16.10.2023 16:58

Roxana Dobre: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Roxana Dobre: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Roxana Dobre este soţia lui Florin Salam, femeia care i-a readus zâmbetul pe buze celebrului manelist care şi-a pierdut prima soţie şi mama copiilor săi în urmă cu mai mulţi ani.

Roxana are 25 de ani şi, de un an de zile, a trecut de la Roxana Dobre la Roxana Stoian, luându-i numele soţului după căsătorie. Se iubesc de peste opt ani şi au format o familie solidă, din care fac parte şi Betty şi Dani, cei doi copii din prima căsnicie a artistului, dar şi cele două fetiţe pe care Roxana i le-a dăruit lui Salam.

Cine este Roxana Dobre?

Roxana şi Betty au o relaţie specială, construită însă cu grijă, deoarece soţia lui Florin Salam nu a dorit să intre cu „bocancii” în viaţa copiilor rămaşi orfani de mamă şi chiar a povestit cum s-a cunoscut cu aceasta:

„ Prima oară, până să mă prezinte copiilor, a trebuit să-i ceară voie lui Betty să spună despre povestea noastră și să aibă acordul fetei. N-am făcut niciun pas până atunci.(…)

Atunci când a auzit cum povestea el despre o femeie, pentru că nu mai avusese parte să-l audă pe tatăl său vorbind așa despre altcineva, s-a emoționat foarte tare și-și dorea foarte mult să-l vadă și pe el liniștit și să aibă pe cineva.”

Cum l-a cunoscut pe Florin Salam?

Au o relaţie de peste opt ani, dar cei doi s-au cunoscut cu mult timp înainte. Au început să iasă în oraş, după ce s-au regăsit cu ajutorul unei prietene: „Eram din două lumi total diferite, din cauza job-ului lui, nu prea ne intersectam. Ne-am întâlnit prima oară într-un club, dar nimic mai mult, ne-am zâmbit, ne-am salutat și cam atât.

Soarta a făcut să ne întâlnim în momentul respectiv, printr-o prietenă de-a mea, cu care avea o gașcă și ieșea. Eram într-un parc și a dat un mesaj unei prietene și am mers la masă, că ne invitase el și am vorbit cu el ca și cum l-aș fi cunoscut de-o viață întreagă, nu mă mai săturam de vorbit. Cred c-am vorbit vreo două ore”, povestea Roxana.

S-au căsătorit la Mamaia, au făcut ceremonia pe plajă şi petrecerea s-a ţinut într-un club de fiţe, unde au cântat nume celebre, iar Florin Salam şi Roxana Dobre, alături de invitaţi, au petrecut până a doua zi la prânz.

Roxana face parada brandurilor de lux ori de câte ori iese din casă. Nu este femeie de afaceri, ci îşi creşte copiii acasă, aşteptându-l în permanenţă pe Florin Salam.