Gabriela Dinu Vedete 06.12.2023 20:14

Roxana Alexandru: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Roxana Alexandru: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Roxana Alexandru este iubita lui Virgil Ianţu, despre care nu se ştiu foarte multe lucururi, deoarece s-a ţinut tot timpul departe de lumina reflectoarelor. Cei doi sunt împreună de peste 20 de ani, nu au ajuns niciodată în faţa altarului şi au împreună o fiică, pe nume Jasmina.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Virgil Ianţu prezenta show-ul care l-a făcut celebru la Prima TV şi anume Vrei să fii miliardar, acolo unde Roxana era producător. Ea a fost căsătorită şi după ce a divorţat s-a mutat imediat cu Ianţu, pesemene că relaţia lor exista dinainte ca producătoarea să pună stop relaţiei anterioare.

Roxana Alexandru este manager de talente

Roxana Alexandru are propria agenţie, denumită Romanian Artist Agency, fiind unul dintre membrii fondatori. Aceasta a mai produs emisiuni precum Big Brother sau Star Factory şi după 10 ani în televiziune s-a axat pe industria creativă, iar din 2012 lucrează la propria agenţie.

Roxana Alexandru este un priceput talent manager şi un bun om de comunicare, de aceea a fost premiată de mai multe ori cu prilejul muncii depuse, în cadrul Cel mai bun TV Quiz Show la Premiile TV Mania intre 2000 – 2004; premiul la sectiunea Radio a Galei Ad‘or din 2011 pentru proiectul Prevestiri din copilarie, cu Virgil Ianţu. În cadrul agenţiei sale, Roxana Alexandru reprezintă artişti celebri precum Razvan Exarhu, Paul Ipate, Lili Sandu, Verdini.

Revenind la viaţa personală, Roxana a fost căsătorită în trecut şi imediat după a intrat în relaţia actuală, cu Ianţu. „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume”, povesteşte Virgil despre aleasa inimii sale.

Virgil Ianţu şi Roxana Alexandru nu sunt căsătoriţi

Chiar când Jasmina, fetiţa lor a venit pe lume, Ianţu şi-a cerut iubita de soţie şi aveau de gând să facă şi nunta, dar s-au lovit de birocraţie, aşa că au renunţat, după cum a povestit Ianţu:

„S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar. Am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte.

I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama.Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte,”, a mărturisit Ianţu.