Gabriela Dinu Vedete 19.10.2023 18:59

Rita Mureșan: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Rita Mureșan: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Rita Mureşan este un designer de modă din România, care a fost mai întâi fotomodel. S-a născut pe 23 noiembrie 1972, la Breaza, din judeşul Prahova şi are 51 de ani.

Pe când avea doar 20 de ani, Rita a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din România. Silueta sa trasă prin inel, la o înălţime de 1.81 m, au adus-o în atenţia tuturor la acea vreme. Pentru a-şi păstra greutatea optimă, aceasta a ţinut o dietă drastică, iar din cauza aceasta s-a confruntat cu fluctuaţii de greutate ani la rând.

Viaţa Ritei Mureşan

În 2013, aceasta cântărea peste 100 de kilograme, iar lupta sa a fost una acerbă. S-a impus apoi unei noi diete drastice, în urma căreia a slăbit peste 40 de kilograme, făcând în acelaşi timp şi sport.

A lucrat ca model, apoi ca designer, dar a avut şi o perioadă în care a plecat din ţară, lucrând în Statele Unite ale Americii şi Italia.  A urmat cursuri de gătit în Thailanda, devenind ajutor de bucătar şi chiar s-a gândit să îşi deschidă propriul restaurant. Are doi copii, pe nume Gloria şi Rebecca, iar acum îşi dedică tot timpul lor:

Date biografice Rita Mureşan

Nume complet: Mureşan Rita
Locul nașterii: Breaza
Partener: singură
Înălțime: 1,81 m

„Viața mea era frumoasă și cel mai mult mă bucur că am decis să fac copii repede, pe Rebecca la 22-23 de ani și asta mi-a umplut și mai mult viața, pentru că viața mea s-a învârtit în jurul acestor fete”, povestea Rita.

S-a iubit cu Iulian Stamate, un sportiv cu 11 ani mai tânăr decât ea. Acesta a apărut şi într-o prezentare a designerului, la Bucharest Fashion Week. Se spunea în trecut că Rita Mureşan îşi făcuse un obicei din a-şi hărţui foştii iubiţi, iar unul dintre ei, Andrei Crişan, chiar a apărut în presă cu o astfel de poveste. Şi cu Horia Brenciu s-a zvonit că ar fi avut o relaţie, dar nu a fost confirmată însă.

Drama din viaţa Ritei Mureşan

Aceasta a povestit că pe vremea când avea doar 10 ani a stat în comă şi a trebuit să ia totul de la zero: „Am stat în comă când aveam 10 ani, am reînvățat să scriu, să vorbesc. Îmi plăcea să stau mult cu capul sub streașină când ploua. S-a acumulat răceala. Pur și simplu mi-a pus viața în pericol. Am luat activitățile de la zero. Probabil binecuvântarea mea era că eu la școală eram mult înainte. Am stat șase luni și ceva prin spitale. Nu a fost nevoie să repet anul”.