Ionita Raluca Altceva 11.07.2024 13:17

Rezultatele autopsiei. De ce a murit, de fapt, Diana, fata atacată de urs pe Jepii Mici

Rezultatele autopsiei. De ce a murit, de fapt, Diana, fata atacată de urs pe Jepii Mici

Diana și prietenul ei mai aveau trei kilometri până la Cascada Caraiman, când – aproape de Cascada Spumoasă, au dat nas în nas cu ursul. Din declaraţia tânărului, ursul a apărut pe potecă, chiar în faţa lor, venind din pădure. Amândoi şi-au aruncat rucsacurile şi au început să fugă în cealaltă direcţie. Pentru Diana a fost, însă, ultima drumeție la munte.

Rezultatele autopsiei: Diana, fata atacată de urs pe Jepii Mici, a murit în urma căzăturii în prăpastie

Medicii au încheiat astăzi autopsia Dianei, fata de 19 ani din Iași, care a murit pe traseul Jepii Mici, din Bușteni, după ce a fost atacată de urs. Potrivit prietenului ei, Diana ar fi fost prinsă de picior de urs, când se aflau pe potecă, și târâtă în râpă, acolo unde salvamontiștii i-au și găsit trupul neînsuflețit.

În urma autopsiei, legiștii au stabilit că Diana nu a murit în urma mușcăturilor ursului, ci moartea a survenit în urma căzăturii în râpă, de la aproximativ 200 de metri înălțime. Diana a suferit multiple traumatisme, care i-au provocat hemoragii interne, iar mușcătura ursului nu a fost de natură să-i pună viața în pericol, citează Antena 3.

Familia Dianei urmează să ajungă la serviciul de Medicină Legală să ridice trupul neînsuflețit al acesteia.