Ionuț Nițulescu Altceva 14.10.2021 20:55

Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Reghe divorțează de Anamaria Prodan: „Îmi este în continuare prieten”

Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Reghe divorțează de Anamaria Prodan: „Îmi este în continuare prieten”

Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan. Unul dintre apropiații cuplului a vorbit, de curând, despre divorțul dintre cele două vedete. Finanțatorul FCSB a preferat să fie foarte sărac în declarații cu privire la acest subiect care este pe buzele tuturor.

Laurențiu Reghecampf a fost cel care a anunțat că a depus actele de divorț, fără să dea prea multe amănunte despre ce urmează să se întâmple, acum după 15 de căsătorie cu Anamaria Prodan.

În acest moment, Gigi Becali are o relație bună cu Laurențiu Reghecampf, dar nu mai are nicio relație cu Anamria Prodan, în momentul transferului lui Dennis Man la Parma, atunci când mutarea a fost intermediată de Giovanni Becali.

„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine’, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Tags: