Ionuț Nițulescu Altceva 04.10.2021 11:32

Răzvan Simion se va enerva teribil! Lidia Buble l-a dus acasă pe Harlys Becerra

Răzvan Simion se va enerva teribil! Lidia Buble l-a dus acasă pe Harlys Becerra

Lidia Buble şi Harlys Becerra au dus relaţia la următorul nivel. Celebrul actor cubanez îşi va petrece câteva zile în România, iar artista noastră a decis să îi arate frumuseţile tării. Astfel, cei doi au plecat într-o plimbare mai lungă, iar primul „popas” l-au făcut acasă la blondină. Se pare însă că nu toţi membrii familiei sale au fost cuceriţi de noul iubit al vedetei.

Lidia Buble a recunoscut că de această dată dragostea a luat-o prin surprindere. Vedeta este extrem de fericită în braţele actorului, însă nici de această dată nu a reuşit să-l convingă pe tatăl său să îi „acorde” o şansă şi să îl cunoască pe actualul său partener.

Vedeta, dar şi Harlys au publicat mai multe imagini pe reţelele de socializare în timp ce se îndreptau spre familia artistei.

„În drum spre… un loc numit dorinţă. Mă bucur de fiecare picătură din acest moment”, a transmis Harlys Becerra pe pagina sa de Instagram.

Deşi relaţia celor doi avansează pe zi ce trece, tatăl artistei nu este încântat de viitorul „ginere”. Bărbatul nu ar vedea cu ochi buni relația fiicei sale, în primul rând pentru că iubitul ei este străin. Mai mult decât atât, din cauza statutului său de lider religios, tatăl artistei nu îşi doreşte să îl cunoască decât pe bărbatul cu care blondina se va căsători. În acelaşi timp, părintele Lidiei îşi doreşte ca fiica sa să aibă un partener cu aceeași religie ca a sa și a familiei sale.

Se pare însă că sora mai mică a vedetei a fost fascinată de Harlys. Lidia Buble a publicat un filmuleţ în care Lori îi povestea acestuia mai multe amănunte din viaţa sa, semn că cei doi sunt destul de apropiaţi.

„Dragostea vine când nu te aștepți. Răsare unde nu te aștepți”

Cântăreața a făcut și primele declarații despre relația sa cu actorul Harlys Becerra în cadrul unei sesiuni Q & A de pe Instagram.

„Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc.

Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a spus Lidia Buble.

Cine e Harlys Becerra, noul iubit al Lidiei Buble

Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba. Bărbatul este înalt și musculos; are o înălțime de 1.82 metri. Actorul este cunoscut pentru aparițiile sale în producții precum: „Vis a vis”, „Bounty Hunters ”, „Rețeaua Cubaneză”, „A opta victimă”.

Tags: