Ionuț Nițulescu Știri 07.04.2022 21:10

Răzvan Simion a început să plângă în direct! Cum a reușit Adda să îl emoționeze

Răzvan Simion a început să plângă în direct! Cum a reușit Adda să îl emoționeze

Adda a reușit să îl emoționeze până la lacrimi pe Răzvan Simion, în cadrul emisiunii pe care acesta o moderează alături de Dani Oțil la Antena 1. Uite ce i-a povestit!

Adda suferă de Lyme

Povestea de viață a Addei este una impresionantă, iar ultimul an din viața sa a fost unul mai greu decât s-ar fi așteptat vreodată. Deși suferă de boala Lyme, cunoscută în întreaga lume mai ales după ce mai multe persoane celebre au fost diagnosticate cu ea, s-a tratat pentru o altă afecțiune. De ce? Ei bine, pentru că medicii din țară nu au avut idee cu ce anume se confruntă și nici ce tratament să îi dea și astfel a ajuns să se trateze pentru ceva ce nu avea, motiv pentru care situația s-a agravat.

„Eu am presimțit cumva ce am. Din octombrie anul trecut mergeam la doctori și am întrebat și de Lyme și m-au trimis la psiholog, iar psihologul mi-a zis să nu mai vin că sunt ok, că problema mea e la fizic, nu la căpuț.

Mi-am dat seama despre ce e vorba când într-o zi mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, n-am mai putut să-l ridic, am fost, m-am testat, a ieșit pozitiv, mi-am făcut mai multe investigații. Când am filmat Paranoia (n.r. piesa lansată recent) nu-mi simțeam fața, partea stângă. Dar trag de mine și sunt vie, vreau să mă bucur de toate lucrurile din viața mea”, a declarat Adda, la Neatza.

Cântăreața a fost invitată în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde i-a povestit lui Răzvan Simion care a fost momentul în care și-a dat seama că are Lyme. Acesta i-a ascultat cu atenție povestea și s-a emoționat până la lacrimi, când a aflat prin câte a trecut. Fosta concurentă de la Asia Express a primit numai cuvinte de laudă din partea moderatorului care o știe de ani buni și care știe despre ea că este o femeie puternică, indiferent despre ceea ce ar fi vorba.

„Dar nu mă face să plâng acum. Nu e de plâns. Acum simt că trăiesc cu adevărat, mă bucur cu adevărat de ce e în jurul meu. M-am emoționat foarte tare acum. Vreau să las lucruri în urmă”, a mai spus cântăreața.

„Lasă că plâng eu”, a fost replica lui Răzvan Simion.