Gabriela Dinu Insula Iubirii 18.07.2023 09:20

Răzvan Kovacs: CV, vârstă, iubită, ocupație, venituri – Concurent Insula Iubirii 2023

Răzvan Kovacs: CV, vârstă, iubită, ocupație, venituri – Concurent Insula Iubirii 2023

Răzvan Kovacs este unul dintre cei 10 concurenţi de la Insula iubirii, sezonul 7. Acesta a intrat în show-ul testelor iubirii de la Antena 1 alături de iubita sa, Emanuela Oprişan.

Sunt împreună de 9 luni şi încă de la începutul relaţiei au avut probleme. Răzvan a recunoscut că a călcat pe bec şi a avut o altă relaţie în paralel, timp de trei luni.

Cine este Răzvan Kovacs de la Insula iubirii?

Răzvan este din Timişoara, are 31 de ani şi este de profesie DJ. Pe iubita lui, Ema, a cunoscut-o în timpul unui live pe Tik Tok, ea fiind de profesie creatoare de conţinut. S-au văzut, s-au plăcut şi imediat s-au mutat împreună. Începutul relaţiei lor a fost pe repede înainte, rămâne de văzut dacă vor reuşi să reziste timpului şi presiunilor ispitelor de la Antena 1.

După ce a călcat strâmb, Răzvan i-a promis iubitei lui că nu va mai greşi şi va fi bărbatul perfect. Ema este gata să-l vadă la „treabă” pe acesta la Insula iubirii, deşi deja pare că începe să cedeze ispitei. „Povestea noastră, pe care o știe deja toată lumea, cu… călcatul meu în părți”, a spus Răzvan la testimonialele de la Insula iubirii, completat de Ema: „Pe mine mă va ajuta să am încredere în mine și în relația noastră”.

Ema şi Răzvan, ispitiţi de persoanele „nepotrivite”

Rămâne de văzut în ce mod va evolua relaţia lor după Insula iubirii pentru că au avut un mic diferend chiar la începutul show-ului, atunci când l-a ales pentru date pe ispita Romeo, un cunoscut de-al iubitului său, iar Răzvan a început să se apropie tot mai mult de ispita Daria.

Redăm dialogul tensionat dintre cei doi:

„Răzvan: Pe altul nu puteai să-l alegi? Trebuia să-i dai lui nas?

Ema: Aș fi fost falsă. Cum ai ajuns pe mese?

Răzvan: Nu înțeleg. Nu am făcut nimic din ceea ce te-ar deranja. Am făcut ce am crezut eu că e normal ca un bărbat să facă la o petrecere. Nu înțeleg de ce ar fi o problemă pentru tine, dacă nu am atins pe nimeni, nu am pipăit pe nimeni.

Ema: Vreau să te văd acolo într-un colț. Din alt punct, îmi doresc să fii tu. Mă asculți?

Răzvan: Nu.

Ema: Atunci putem să plecăm acum fiecare… Ascultă-mă… pentru relația noastră mi-aș dori să nu te văd în niciun sens cu nimeni. Pentru a vedea cum ești ca om îmi doresc să faci ceea ce simți.
Răzvan: Atunci nu te bosumfla și la fiecare chestie…”.

Date Biografice Răzvan Kovacs

Nume complet: Resciebelle Barrios Santiago
Data naşterii: 1992
Locul naşterii: Timişoara
Parteneră: Emanuela Oprişan