Gabriela Dinu Emisiuni TV 03.09.2022 13:03

Răzvan Botezatu: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Răzvan Botezatu: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Răzvan Gabriel Botezatu este un prezentator TV în vârstă de 32 de ani, născut pe 18 aprilie 1990 la Constanţa. Este concurent în cadrul emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici, care se filmează în Republica Dominicană şi se difuzează la Pro TV.

A fost prezentator al emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, acolo unde a devenit celebru. Este absolvent al Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii Ovidius, din Constanţa, unde s-a specializat în Jurnalism. Pe timpul studiilor, Răzvan s-a angajat la postul local Antena 1 Constanţa, apoi s-a mutat în Bucureşti pentru a lucra la postul central.

Cine este Răzvan Botezatu de la Sunt celebru, scoate-mă de aici?

A prezentat emisiunile Meniul zilei, 10 minute de sănătate, Pauza de lectură, Urban Star, Fii Antenă şi Monden by Bote. A fost colaborator la Acces Direct şi XNS. Pe lângă Star Matinal, acesta a mai prezentat la Antena Stars şi emisiunile „Capcana Starurilor”, „Party like a Star”, „Star Matinal e pe Val”, „Star la mare fitza” şi „Vedetelionul”.

A fost coprezentator al emisiunii Mireasă pentru fiul meu, în 2014, apoi s-a lăsat de televiziune şi s-a mutat în Germania, pentru a locui alături de iubitul său. A revenit în televiziune odată cu participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Salariul de la Pro TV este negociat de fiecare vedetă în parte, iar Răzvan Botezatu mai face bani şi din online, Instagram sau Tik Tok.

Date Biografice Răzvan Simion: înălțime, greutate

Nume complet: Răzvan Gabriel Simion
Data naşterii: 18 aprilie 1990
Locul naşterii: Constanţa, România
Partener: singur
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,83 m

Familia îl susţine în participarea sa la show-ul din Republica Dominicană, după cum a povestit chiar el la plecare: „Mama a fost foarte fericită pentru mine deoarece părinții mei sunt destul de conservatori, vor să am un job, să am o pensie… și nu au fost niciodată de acord că eu am cochetat cu televiziunea și cu online-ul.

Nu concepe că poți să câștigi bani fără să mergi 8 ore să muncești până nu mai poți. A început să plângă de fericire când i-am spus de proiect. Și acum e foarte emoționată pentru mine”.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cristi Mitrea
Mara Bănică
Tania Popa