Ionuț Nițulescu Altceva 16.10.2021 10:16

Ramona Gabor are un iubit secret în Dubai. De ce nu a postat fotografii cu el

Ramona Gabor are un iubit secret în Dubai. De ce nu a postat fotografii cu el

Ramona Gabor trăiește o viață de lux în Dubai. Sora mai mică a Monicăi Gabor și-a găsit fericirea în urmă cu 9 ani, atunci când a părăsit România și s-a mutat în Emiratele Arabe. Tânăra locuiește alături de iubitul său secret, despre care nu dorește să divulge prea multe informații.

Ramona Gabor a ales să părăsească România și să își găsească norocul peste hotare, tocmai în Emiratele Arabe. Aceasta a rămas destul de rezervată după plecarea din țară și nu a vorbit foarte mult despre viața ei personală. Acum însă, Ramona a povestit despre situația ei din Dubai.

Aceasta se pare că locuiește împreună cu iubitul ei, un bărbat misterios despre care nu a oferit foarte multe detalii. A subliniat faptul că îi place să fie discretă în ceea ce privește viața ei emoțională.

Ramona Gabor are un iubit secret în Dubai
Vedeta a plecat din România în urmă cu 9 ani, iar acum trăiește o viață de lux pe meleaguri străine. Aceasta continuă să fie foarte discretă în ceea ce privește relația ei și preferă să păstreze totul secret!

„Am mai spus-o: nu voi posta niciodată imagini cu un bărbat dacă acesta nu îmi este soț și, poate, nici atunci. Am învățat că este foarte frumos să iubești și să fii iubită fără ca cei din jur să te judece pe tine sau să îți judece relația. Voi răspunde bucuroasă la orice altă întrebare cu excepția relației mele, această chestiune mă privește doar pe mine, familia mea și prietenii apropiați’, scria Ramona Gabor.

Tags: