Ioana Filipescu Vedete 13.12.2022 13:02

Raluka: CV, Biografie, Varsta, nume real, inaltime, surse de venit

Raluka: CV, Biografie, Varsta, nume real, inaltime, surse de venit

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută cu numele de scenă Raluka, este o cântăreață de muzică dance-house. A avut o copilărie grea, cu un tată care muncea în străinătate. A vrut de mică să cânte, dar, în același timp, visa și la meseria de avocat. I-a reușit cu prima, iar acum este una dintre cele mai apreciate artiste.

Raluka atrăgea atenția presei în primăvara anului 2008, când a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”. Absolventa Liceului de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva a obținut, apoi, locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secțiunea interpretare.

În toamna aceluiași an, cântăreața se înscria la preselecțiile emisiunii concurs Megastar. Și își găsea și formație! A făcut parte din trupa Pepper Girls, alături de care și-a încheiat participarea pe locul secund.

 

Primăvara anului 2009 a fost momentul în care Raluka a devenit cunoscută. Succesul a venit atunci când a colaborat cu DJ Sava, pentru două piese, September şi I Like The Trumpet.

A cântat, în anii de apoi, alături de Connect-R, Alina Eremia, Speak şi Faydee.

Raluka avea să participe și la câteva emisiuni tv, între care Superstar, făcând acolo parte din juriu.

Cât privește viața personală a cântăreței, a fost mereu una discretă şi rareori a vorbit despre cine îi este alături.

Raluka biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Alexandra Raluca Nistor

Data nașterii: 14 noiembrie 1989

Locul nașterii: Deva, Hunedoara

Vârsta: 33 de ani

Înălțime: 1,70 m

Greutate: 58 kg

Raluka a înșelat și o va mai face!

Raluka a făcut confesiuni picante, în podcastul lui Damian Drăghici. A spus că a înșelat, mai mult, o va mai face!

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea. Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog”, a spus cântăreața.

Raluka are iubit, Guy Kouris, pe care l-a cunoscut în Mexic. El are 55 de ani, ea, 32. Afaceristul are o relație cu fostă jurată de la ,,SuperStar România”, dar nu renunță la soția lui cu care are patru copii.

Raluka își drămuiește veniturile

Raluka spune că ar fi avut mulți bani, dacă nu i-ar fi risipit, de multe ori, fără rost. Dar s-a lecuit, iar acum își drămuiește veniturile obținute din muzică și din diferite proiecte de televiziune.

”Dacă nu aș fi cheltuit aiurea, acum eram departe rău de tot. Am cheltuit tot ce am avut. Am o familie extrem de numeroasă pe statul meu de plată și n-am cum să țin banii. În plus, mai am patru câini imenși, care nu sunt tocmai ușor de întreținut. Mai am și tot felul de chestii pe care îmi place să le fac. Așa că la mine nu prea stau banii”, a povestit Raluka.