Gabriela Dinu Vedete 12.10.2023 18:55

Raluca Bădulescu: CV, Biografie, surse de venit, studii, salariu la Kanal D

Raluca Bădulescu: CV, Biografie, surse de venit, studii, salariu la Kanal D

Raluca Bădulescu este jurat în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! de la Kanal D de mai mulţi ani. S-a născut în 1974 şi este absolventă a Liceului Sântul Sava din Bucureşti, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti.

Puţini ştiu cei că până să ajungă celebră, Raluca Bădulescu a fost profesoară. Graţie facultăţii pe care a terminat-o, aceasta a fost profesoară de limba română, dar şi de limba engleză, în cadrul unui liceu din Bucureşti.

Ce scrie în CV-ul Ralucăi Bădulescu de la Kanal D?

După aventura de câţiva ani în învăţământ, Raluca Bădulescu a lucrat timp de opt ani în cadrul unei companii din industria petrolieră. „Am observat că tineretul nu mai pune astăzi mare preț pe școală. Nu știu dacă este importantă neapărat pentru că urmând o facultate îți poți găsi meseria ideală. Eu am terminat Facultatea de Litere, aș fi putut fi profesoară de română și engleză, aș fi putut să lucrez la Resurse Umane.

Eu am lucrat chiar în cadrul companiei naționale a petrolului ca trader de produse petroliere. Am fost nehotărâtă! Însă toate aceste cunoștințe pe care le acumulezi în anii de liceu, în anii de facultate, toate te ajută să te dezvolți, să înțelegi altfel lumea din jurul tău, să te raportezi altfel la situațiile pe care le întâlnești”, povestea Raluca Bădulescu despre primele job-uri avute.

Se iubeşte cu un tânăr de 26 de ani

A fost căsătorită timp de 13 ani cu Florin Stamin, dar au divorţat şi au rămas prieteni. Ea şi-a refăcut viaţa, îndrăgostindu-se de un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea. Se numeşte Rareş, are doar 26 de ani şi este medic anatomopatolog.

„Sunt într-o perioadă foarte frumoasă, dar ce să spun mai mult de atât? Dacă m-a lovit pe mine la 40 și… Eu am «48, going on 28», haideți să revenim, 48 mergând pe 28! Când te lovește dragostea, te-a lovit! Cum adică tu crezi că nu te mai lovește la 25? Ești atât de tânăr, că o să te mai lovească dragostea de nu știu câte ori în viața asta, o să te ia prin surprindere. O să vină ca un fulger și asta este! N-o să mai vii aici să mă întrebi pe mine, o să fii ocupat cu gagică-ta acasă”, a povestit vedeta Bravo, ai stil!

Date biografice Raluca Bădulescu

Nume complet: Bădulescu Raluca
Locul nașterii: Bucureşti
Partener: Rareş
Înălțime: 1,67 m

După divorţ, Raluca a mai avut o relaţie serioasă cu un model, pe nume Vali Pungă. Alex se numeşte fiul său şi este student la ASE.

La Kanal D, acolo unde este jurat încă de la începutul show-ului Bravo, ai stil! aceasta are un salariu de 2000 de euro. Dar nu este singurul său venit, având şi contracte de imagine.