Gabriela Dinu Vedete 10.11.2022 11:05

Raluca Arvat: CV, vârstă, biografie, surse de venit, familie

Raluca Arvat: CV, vârstă, biografie, surse de venit, familie

Raluca Arvat este o cunoscută prezentatoare de ştiri sportive din România, care a devenit celebră după ce a lucrat la Pro TV. Aceasta a lucrat pentru prima dată în televiziune în 1994.

Primul job l-a avut la o televiziune locală din Braşov, după care a fost cooptată în echipa Pro TV Braşov, unde a lucrat ca reporter, prezentator şi ulterior a devenit producător de ştiri. Colabora încă de pe atunci cu staţia centrală din Bucureşti, unde realiza corespondenţe matinale pentru emisiunea „Ora 7, bună dimineaţa”.

Ce scrie în CV-ul Ralucăi Arvat?

Pe 1 iulie 2020 aceasta s-a mutat la Pro TV Bucureşti, unde a fost editor, reporter şi ulterior prezentator. Raluca Arvat s-a născut într-o familie normală din Braşov, pe 12 august 1975 şi mai are o soră. Este absolventă a UMF Carola Davila din Bucureşti şi are o relaţie serioasă de mai mulţi ani cu un bărbat care nu este celebru. Cei doi au împreună un băiat pe nume Tudor şi nu şi-au dorit să se căsătorească niciodată:

„Eu cred că doi oameni sunt împreună și formează un cuplu în primul rând pentru că se iubesc, se respectă reciproc și pentru că au aproximativ aceleași obiective și așteptări în viață. Nu pentru că îi leagă o hârtie. Eu și Bogdan am vrut să avem un copil împreună. Iar Tudor este minunea noastră”, a spus Raluca Arvat.

Date biografice Raluca Arvat: înălțime, greutate

Nume complet: Arvat Raluca
Data naşterii, varsta: 12 august 1975
Locul nașterii: Braşov, România
Iubit: Bogdan

Aceasta a plecat din Pro TV şi a renunţat la jobul pe care îl avea în televiziune de peste 20 de ani pentru a se dedica băieţelului său, dar în 2017 a revenit pe micile ecrane, când a acceptat job-ul de prezentatoare a ştirilor sportive de la TVR. Sursele sale de venit sunt reprezentate de salariu, iar aceasta primeşte 3000 de euro în fiecare lună de la Televiziunea Română, conform surselor din interior.