Gabriela Dinu Vedete 20.03.2023 14:31

Radu Ţibulcă: CV, vârstă, iubită, înălţime, greutate, ocupație

Radu Ţibulcă: CV, vârstă, iubită, înălţime, greutate, ocupație

Radu Ţibulcă este cunoscut creator de divertisment din România, de profesie actor şi om de radio. S-a născut la Iaşi, în 1996 şi va face parte din distribuţia emisiunii Te cunosc de undeva, cel mai nou sezon, care se va difuza la Antena 1.

A început să facă online în 2015, atunci când s-a apucat să facă tot felul de pastile amuzante şi sketch-uri, devenind viral cu fiecare videoclip pe care îl posta. Aşa a fost cooptat de Pro FM, care i-a propus să facă emisiunea Dimineaţa Blană, devenind cel mai tânăr realizator de emisiuni de radio de la noi din ţară.

Cine este Radu Ţibulcă şi din ce face bani?

A început să colaboreze cu grupul de comedie denumit 3 chestii alături care a scris peste 100 de momente comice, care au strâns de-a lungul timpului peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2019, a fost cooptat în serialul Moldovenii de la Kanal D, unde era rol principal şi co-scenarist. Este vorba despre un format adaptat chiar după sketch-urile pe care acesta le făcea alături de grupul 3 chestii.

S-a mutat la Radio Impuls pentru matinalul Scularea şi a mai interpretat personajul Şpagoveanu, un primar din Găurenii de Jos.

În toamna anului 2021, acesta a plecat de la Kanal D şi a renunţat inclusiv la emisiunea pe care o avea la Radio Impuls. Mărturisea după demisie că nu se gândeşte să lucreze la o altă televiziune sau un alt post radio, ci să se dezvolte pe partea de online: „Nu cred că mă voi alătura altui post de televiziune sau altui radio. Vreau să mă dedic proiectelor din online. Voi mai lansa şi alte lucruri, tot online”, spunea atunci Radu Ţibulcă.

Are sau nu o iubită?

Şi s-a ţinut de cuvânt, căci a creat propriul podcast, care se difuzează pe canalul de YouTube Radu Ţibulcă, acolo unde face interviuri spumoase cu personaje cunoscute din showbiz-ul românesc, precum Vlad Gherman, Cosmin Natanticu, Alex Bogdan, Matteo, Pavel Bartoş, Ionuţ Rusu, Dragoş Pătraru, Doiniţa Oancea, George Tănase, Andy Popescu, Theo Rose, Augustin Viziru, Sorin Constantinescu, Cătălin Oprişan şi alţii.

Date Biografice Radu Ţibulcă: înălțime, greutate

Nume complet: Ţibulcă Radu
Data naşterii: 1996
Locul naşterii: Iaşi
Partener: singur
Înălţime: 1,80 m
Greutate: 81 kg

Radu Ţibulcă nu are o iubită şi a surprins pe mulţi atunci când s-a afişat alături de Cristina ICH, alături de care îl leagă însă o simplă relaţie de prietenie.