Gabriela Dinu Vedete 22.03.2023 07:48

Radu Bucălae: CV, vârstă, iubită, înălţime, greutate, ocupație

Radu Bucălae: CV, vârstă, iubită, înălţime, greutate, ocupație

Radu Bucălae este un cunoscut comediant de la noi din ţară, care face show-uri de stand up comedy şi a devenit celebru după ce a participat la emisiunea iUmor de la Antena 1. Acum, acesta a fost integrat într-un nou proiect al postului TV, va apărea la Te cunosc de undeva, acolo unde va face echipă cu Adda.

Are 31 de ani, este din Târgu Jiu, dar s-a mutat de mai mulţi ani în Bucureşti. Este absolvent al Liceului Energetic din oraşul natal, după care s-a mutat în Craiova, pentru a urma Facultatea de Artă Teatrală, din cadrul Universităţii din oraş.

Ce a făcut Radu Bucălae, înainte să vină la iUmor

În 2017, Radu Bucălae a participat la iUmor, de la Antena 1, competiţie pe care a şi câştigat-o. El profesează în domeniu de ani buni, fiind un nume consacrat în stand up comedy. Participarea la iUmor a fost, însă, o adevărată rampă de lansare pe piaţa TV, iar acest lucru i-a dat mari emoţii:

 Înainte să intru pe scenă, tocmai ce mă întorsesem dintr-un mic turneu la 4:00 dimineața, temerea mea era să nu încurc textul din cauza oboselii sau să uit vreun cuvânt. Cred că am repetat textul de cel puțin 30 de ori, să fiu sigur că iese așa cum vreau eu, și a ieșit ”, a povestit Radu Bucălae.

Radu Bucălae face show-uri de stand up comedy alături de alte nume celebre din industrie, precum Sergiu, Dan Frînculescu, Micutzu şi alţi comedianţi cunoscuţi. Îl puteţi găsi şi pe YouTube, acolo unde sunt postate toate momentele lui amuzante din show-uri şi nu numai.

Puţini ştiu despre el însă că este căsătorit cu Alexandra, o femeie simplă, care preferă să stea în umbra soţului şi evită apariţiiile la TV. Din 2020, cei doi s-au cununat civil, iar în 2021 au făcut şi nunta, numai că pandemia de coronavirus le-a încurcat puţin planurile şi nu au avut petrecerea mult visată până atunci când legea le-a permis asta.

Date Biografice Radu Bucălae: înălțime, greutate

Nume complet: Bucălae Radu
Data naşterii: 1992
Locul naşterii: Târgu Jiu
Parteneră: Andreea Bucălae
Înălţime: 1,73 m
Greutate: 54 kg