Claudiu Melinte Vedete 21.06.2023 21:17

Puya vorbește despre incidentul de la Bârlad și relația sa cu Melinda

Puya vorbește despre incidentul de la Bârlad și relația sa cu Melinda

Puya, cunoscut și sub numele său real Dragoș Gărdescu, a decis să împărtășească opinia sa despre incidentul controversat care a avut loc recent în timpul concertului său din Bârlad, unde fanii au aruncat cu pantofi pe scenă.

În fotografiile care au ajuns pe rețelele sociale, putem vedea cum unii dintre fani aruncă tricouri și pantofi spre scenă, însă artistul nu a fost deranjat de acest lucru. Fără să stea prea mult pe gânduri, el a luat fiecare obiect în parte și l-a semnat cu plăcere.

„Fanii sunt pe primul loc, le datorez totul și merită să-mi acord puțin timp pentru a le semna câteva autografe”, a scris rapperul în dreptul fotografiilor postate pe rețelele sociale.

Într-un interviu acordat pentru Click!, Puya a subliniat importanța aprecierii fanilor în viața sa.

„Nu sunt stresat de poze și autografe… Abia atunci când nimeni nu va mai dori o poză sau un autograf de la mine voi începe să mă îngrijorez. Chiar dacă nu am timp să semnez toate hârtiile sau să fac toate pozele, faptul că oamenii mă susțin, se gândesc la mine și mă apreciază după 25 de ani de activitate în muzică, indiferent dacă au 15, 25 sau chiar peste 40 de ani, este o binecuvântare pe care o simt în suflet și care depășește aspectele materiale”, a afirmat Puya.

Rapperul este mândru și de frumoasa sa familie. Pe lângă cariera sa artistică, Puya are o viață de familie minunată alături de soția sa, Melinda. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 12 ani și au împreună trei fiice. Melinda a dezvăluit detalii despre perioada în care l-a cunoscut pe celebrul artist.

Potrivit declarațiilor, cei doi s-au întâlnit în anul 2006, la un bal al Bobocilor pe care Melinda îl prezenta, iar Puya a făcut primul pas.

Cu ceva timp în urmă, Puya a vorbit despre relația sa cu soția sa, Melinda. Deși este cunoscut de mulți oameni, artistul a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața sa personală.

În plus, ar fi de menționat și faptul că Puya a vorbit despre prețuirea pe care o are pentru fanii săi și despre faptul că aceștia îl susțin în mod necondiționat. El a subliniat că întâlnirile cu acești „necunoscuți” care, uneori, îl cunosc mai bine decât se cunoaște el însuși, au avut un impact pozitiv asupra sa și l-au încurajat în momentele dificile.

Puya a concluzionat că, la sfârșitul zilei, fanii săi sunt ca o familie extinsă și își dorește să nu-i dezamăgească, deoarece oamenii, indiferent de faima lor, sunt tot oameni. El a subliniat că muzica are puterea de a uni oamenii și că aceasta nu se rezumă doar la numărul de vizualizări, topuri, statistici și adepți.