Gabriela Dinu Știri 06.09.2022 08:56

Programul complexului Dragonul Roșu din București. La ce oră se deschide și când se închide

Programul complexului Dragonul Roșu din București. La ce oră se deschide și când se închide

Dragonul Roşu este un complex comercial unde românii şi nu numai îşi fac diverse cumpărături. Pentru cine nu ştie deja orarul de funcţionare al magazinelor îl poate afla din rândurile următoare, dar trebuie să citească cu atenţie, căci acesta este unul uşor atipic.

Situat la marginea Bucureştiului, în apropierea oraşului Voluntari, Dragonul Roşu a luat fiinţă în 2003 şi este reprezentat de un grup de firme Niro, care dezvoltă proiecte din cadrul Chinatown.

Ce orar de funcţionare au magazinele din Dragonul Roşu?

Există un program limitat în care vă puteţi face cumpărăturile în cadrul acestui complex. Mai exact, conform informaţiilor furnizate pe site-ul lor oficial, duminica este închis. Deci nu vă lăsaţi niciodată cumpărăturile pe ultima sută de metri şi nu încercaţi niciodată să mergeţi în zilele de duminică.

În rest, acesta este deschis după acelaşi orar, indiferent că vorbim despre zilele din cursul săptămânii sau de sâmbătă. Se deschide la ora 7:00, iar atunci este, de departe, cea mai mare aglomeraţie. Şi se închid la ora 14:00.

Ce trebuie să reţineţi este că la ora închiderii toate magazinele au deja obloanele trase, iar comercianţii încep să îşi închidă tarabele încă de la ora 13:00, când îi veţi vedea strângându-şi lucrurile.

Citeşte şi:

Ce program au farmaciile Tei din București și unde sunt localizate
Program Hornbach. Orarul de funcționare de luni până duminică și în zilele de sărbătoare

Dragonul Oriental este deschis pentru o mai lungă perioadă de timp. Adică vă veţi putea face cumpărăturile începând cu ora 6:00, iar magazinele se vor închide la ora 15:00. Aici se lucrează, deci, cu două ore în plus faţă de Dragonul Roşu. Însă la fel ca în cazul complexului anterior amintit, la Dragonul Oriental este închis duminica.

Pentru cine nu ştie deja, adresa Dragonului Roşu este Strada Drumul Gării, numerele 1-10, Bucureşti, cod poştal 077085. Pentru informaţii suplimentare îi puteţi contacta la numărul de telefon 031 805 8486.