Ionuț Nițulescu Știri 27.12.2022 11:30

Programe TV online: unde poți vedea posturi TV și emisiuni românești

Programe TV online: unde poți vedea posturi TV și emisiuni românești

Dacă ești departe de România, poți rămâne la curent cu ce se întâmplă în țară și urmărind programele TV online, nu doar știrile din presa scrisă. În plus, sigur dulcele nostru grai îți va mai alina dorul de casă.

Puțini români știu că pot vedea posturile TV românești și internaționale fără să aibă cablu TV. O pot face pe internet, prin site-urile de streaming. Mai precis, te uiți la TV pe computer. Acestea sunt utile și atunci când ești în România, dar postul pe care vrei să îl urmărești nu se află în grila operatorului de cablu.

În principiu, aveți nevoie de câteva aplicații instalate pe laptop pentru a urmări posturi de televiziune, cum ar fi Adobe Flash Player, Sopcast Player și un Player opțional VLC pentru deschiderea streamurilor Sop.

Iată câteva site-uri de TV online ce pot fi urmărite în siguranță:

Site-uri ce necesită cont sau abonament

Digionline oferă peste 60 de posturi de televiziune, fără reclame agresive. Aveți nevoie însă de un cont de utilizator Digi.

Telekom TV este un site ce poate fi folosit de toți abonații companiei. Aceștia vor avea la dispoziție 39 de programe, precum și înregistrări ale emisiunilor TV. Nu este nevoie de instalarea unor softuri speciale.

Orange TV Go se adresează, după cum bănuiți, abonaților Orange. Portalul aduce 86 de canale TV. Aceasta este cea mai completă ofertă de posturi TV online. Totodată, prin intermediului acestui site aveți parte și de o secțiune de filme.

Citește și: Top 20 cele mai urmărite seriale din toate timpurile. Ce loc ocupă Lost sau Prison Break

Programe TV online gratuite

Există și câteva site-uri unde puteți urmări posturile TV românești, fără să fie nevoie de cont sau abonament.

Cool TV este unul dintre cele mai folosite și poate fi considerat veteran în domeniu. Acesta oferă o listă cu aproape 100 de posturi TV, insă pentru a le vedea trebuie să instalați Sopcast sau Adobe Flash.

MyWebTv este un alt portal online ce oferă o listă impresionată de posturi TV. Nu apar bannere, însă aveți grijă pe ce reclame dați click. Se vor deschide câteva ferestre noi atunci când dați click în site, ceea ce poate fi deranjant. Pe de altă parte, după cum am spus, lista de posturi TV este una generoasă.

Găsești AICI o listă completă cu posturile de televiziune din România oferite online și gratuit pe website-urile oficiale.