Gabriela Dinu Știri 30.12.2022 15:04

Program Kanal D de Revelion 2023. Dan Negru a spus pas!

Program Kanal D de Revelion 2023. Dan Negru a spus pas!

Dan Negru a renunţat la Revelioane, odată cu plecarea de la Antena 1. La Kanal D, acesta nu va avea un program special pentru 31 decembrie. Mai mult, nici postul TV nu a pregătit pentru noaptea dintre ani show-uri incendiare, aşa cum se întâmplă în cazul celorlalte posturi TV din România.

La ora 7:30, aceştia vor difuza o reluare a emisiunii Apel la consilier, după care vor continua cu Asta-i România. Sport, vedetă şi o dietă începe la 9:30 şi durează până la 10:00, când intră în scenă Teo Show. De la ora 12:00, va începe primul buletin de ştiri al zilei, urmând să fie difuzate apoi În căutarea adevărului, Roventura, şi o ediţie de două ore a Casei iubirii.

Ce se vede la Kanal D, de Revelion?

La ora 18:00 va începe al doilea şi ultimul buletin de ştiri al zilei, iar începând cu ora 19:00 se va difuza ediţia de Revelion a emisiunii Casa iubirii, care va ţine până la 21:00. Cei de la Kanal D vor difuza ulterior filmul artistic numit Cum să fii amantu’ la femei, apoi o ediţie specială a emisiunii Strada speranţei. Vor continua cu filme artistice şi reluări până în zorii zilei de 1 ianuarie 2023.

Dan Negru a renunţat la tradiţia Revelioanelor, chiar şi de când s-a mutat la Kanal D. Nu va fi pe sticlă în noaptea dintre ani, iar toată lumea se întreabă ce va face simbolul petrecerilor din noaptea dintre ani, de fapt, pe 31 decembrie.

Ce va face Dan Negru de Revelion?

Ei bine, acesta nu vrea să mai audă de programe TV de Revelion. Dar nu pentru totdeauna, a spus pas pentru o perioadă, sau cel puţin ala zice el: „Am văzut o grămadă de meme-uri în online, în fiecare oră le tot văd. Mai multe și mai haioase sunt meme-urile când nu fac Revelionul decât în ăștia 25 de ani în care l-am făcut. Știi care este treaba? Mi-a zis un lucru isteț domnul Tatulici, în urmă cu ceva vreme: «România de totul are 100 de ani. Din suta asta, tu un sfert ai făcut revelioane». Așa că îi dăm o pauză. Nu mult. Ca să te reinventezi trebuie să schimbi ceva. Dovadă că reinventarea mea era posibilă, pe concursuri smart, plecând din Antenă spre Kanal D. La fel și cu Revelionul. E nevoie de o pauză ca să ne putem reinventa. Cred că altfel rămâneam ancorat în trecut. Nu cred că mai merge”, a declarat Dan Negru într-o discuţie cu cei de la Libertatea.

Dacă cei de la Kanal D nu au pregătit programe speciale pentru noaptea dintre ani, cei care vor sta în faţa televizoarelor se vor putea uita la concurenţă, căci atât Antena 1, cât şi cei de la Pro TV, au pregătit programe speciale, cu invitaţi de marcă, artişti apreciaţi în România şi nu numai, dar şi cântăreţi celebri. Mai mult, cei de la Pro oferă şi un premiu uriaş, în valoare de 10.000 de euro, unui telespectator. Depinde doar de voi care vă plac mai tare, atunci când alegeţi unde să vă uitaţi la TV de Revelion 2023.