Gabriela Dinu Știri 30.12.2022 14:28

Program Antena 1 de Revelion 2023. Primul revelion fără Dan Negru

Program Antena 1 de Revelion 2023. Primul revelion fără Dan Negru

Antena 1 a pregătit un program special de Revelion, care va fi prezentat de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, alături de Nea Mărin. Întreaga prezentare va fi construită pe rivalitatea dintre ei, încărcată cu momente amuzante.

Show-ul va începe de la ora 20:00, la fel cum se întâmplă şi în cazul rivalilor de la Pro TV. Producţia este construită pe trei părţi, fiecare dintre cele trei vedete va avea o echipă grea de vedete, încărcată cu nume sonore, şi vor arunca în scenă momente de distracţie. Se numeşte Revelionul celneBUN şi durează până la ora 2:45 de dimineaţă.

Ce va difuza Antena 1 de Revelion?

Seara va începe cu o mică întâmplare amuzantă, adică o „coincidenţă” privind faptul că atât Liviu Vârciu, cât şi Andrei Ştefănescu şi Nea Mărin au închiriat aceeaşi locaţie pentru petrecerea din noaptea de Revelion. Vor ajunge să se dueleze în programe şi vedete, pentru că niciunul dintre aceştia nu doreşte să îşi ia tălpăşiţa şi vor aduce pe scena Antenei 1 momente de neuitat.

În programul „Cel mai neBUN Revelion” vor intra în scenă nume precum oredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, dar şi alţii. Şi surprizele nu se opresc aici, dar mai departe vă lăsăm pe voi să le descoperiţi.

Primul Revelion fără Dan Negru

Este pentru prima dată în 25 de ani când Antena 1 face revelionul fără legendarul Dan Negru. Acesta din urmă a prezentat nu mai puţin de 22 de ediţii de Revelion consecutive, ultimele dintre acestea fiind concursuri cu măşti, cu staruri implicate.

Dan Negru a plecat de la Antena 1 şi s-a mutat la Kanal D, acolo unde prezintă emisiuni de inteligenţă. A vrut să îşi demonstreze că poate mai mult, că nu poate fi recunoscut doar pentru Revelioanele de la Antena 1, aşa că a acceptat provocarea turcilor de la Kanal D, unde prezintă show-uri de tip quizz, cu întrebări de cultură generală şi premii generoase în bani. Nici la noul post de televiziune nu va face emisiune de Revelion, deoarece a refuzat vehement ideea de a mai fi asociat cu acest tiip de producţie, în ciuda tuturor presiunilor.

Program TV complet pe 31 decembrie 2022

În lipsa lui Negru, Antena 1 aruncă în scenă alte două nume grele, pentru că până la Revelionul cel neBUN, de la ora 20:00, Răzvan şi Dani vor avea, începând cu ora 17:00, o ediţie specială a emisiunii Super Neatza, împreună cu Ilona Brezoianu, Florin Ristei, Diana Munteanu, Ramona, Nicolai Tand, Radu Darie, Emi şi Cuza, dar şi alţi artişti din România.

Pe parcursul zilei, Antena 1 va avea doar două programe de ştiri, la 13:00 şi 19:00. În rest, puteţi vedea filme artistice precum Norm de la Polul Nord: O aventură urieşească, Singur acasă 4, dar şi o reluare a emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi la târg.