Ionuț Nițulescu Știri 26.09.2022 18:41

Prognoza METEO ANM, 15 septembrie. Meteorologii anunță temperaturi de vară!

Prognoza METEO ANM, 15 septembrie. Meteorologii anunță temperaturi de vară!

Prima zi de școală a adus temperaturi ridicate în toată țara, iar meteorologii vin cu vești bune și pentru restul zilelor. Așadar, și ziua de 15 septembrie va fi una caldă, conform ANM.

Deși suntem la jumătatea lunii septembrie, vremea pare mai degrabă potrivită pentru o lună de vară, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Meteorologii au anunțat vreme frumoasă pentru toată săptămâna, în aproape toată țara. Cerul va fi senin, iar temperatura maximă de 30 de grade Celsius. Vântul va bate moderat spre slab.

ANM: cum va fi vremea în principalele regiuni

Meteorologii vin cu vești bune pentru toată săptămâna. Ne așteaptă zile călduroase, cu cer senin. Norii își fac apariția pe cer destul de rar, iar ploile lipsesc cu desăvârșire din prognoza meteo. Doar dimineață mai sunt ceva condiții de ceață în Transilvania și prin depresiuni.

Vântul va da ceva bătăi de cap locuitorilor din Moldova, Dobrogea și celor din estul Munteniei, însă soarele nu va dispărea de pe cer nici în aceste zone. Maximele pleacă de la 25 de grade în zona depresionară și ating 34 de grade în Oltenia.

Vremea în București 15 septembrie 2020

Temperaturi de vara, in septembrie
Temperaturi de vara, in septembrie

Și bucureștenii vor avea parte de vreme caldă, predominant însorită. Pentru data de 15 septembrie, meteorologii anunță maxime de 29 de grade. Rafalele de vânt vor bate cu 22 km/h, iar probabilitatea de precipitații este de 4%.

Vremea la munte și la mare 11 septembrie 2020

Cei care au ales să își petreacă vacanța la mare în septembrie, se pot bucura din plin de soare. Nu va fi foarte cald, însă vremea este numai bună de plajă. Temperatura maximă a zilei va fi de 26 de grade, iar cea minimă de 20 grade. Cerul este senin, iar vântul bate moderat. Nu sunt așteptate ploi.

La munte, vremea va fi în general frumoasă, mai caldă decât normalul perioadei. Temperatura medie va fi de 20 de grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sudice.