Ionuț Nițulescu Altceva 06.10.2021 18:36

Prima reacţie a lui Adi Mutu, după ce a fost prins sărutându-se pasional cu un bărbat

Prima reacţie a lui Adi Mutu, după ce a fost prins sărutându-se pasional cu un bărbat

Recent, pe rețelele de socializare a apărut o imagine cu Adrian Mutu în timp ce se săruta cu un prieten apropiat lui. Imaginea a strâns câteva aprecieri pe internet, dar, mai apoi, a fost ștearsă.

După ce imaginea în care apare Adrian Mutu sărutându-se cu un prieten foarte apropiat a dispărut de pe internet, ”Briliantul” a distribuit în secțiunea de Instastory un videoclip al unui medic dentist în care apare chiar fostul fotbalist vorbind despre importanța unei danturi sănătoase! Antrenorul a trecut de mai multe ori pragul cabinetului pentru a avea o dantură frumoasă și sănătoasă.

Jurnaliștii de la Fanatik au arătat imaginea de pe rețelele de socializare cu Adrian Mutu în timp ce se afla în ”tandrețuri” cu prietenul său apropiat, Răzvan Dumitrescu, un cunoscut om de afaceri, fost fotbalist la Dinamo. De asemenea, bărbatul este și fostul iubit al Iulianei Luciu, cei doi formând un cuplu timp de șase ani. Totodată, bărbatul este cunoscut în domeniul bijuteriilor, deținând mai multe magazine. La scurt timp, imaginea nu a mai apărut pe rețelele de socializare.

Adi Mutu este istorie pentru Craiova
Eșecul din derby-ul celor două Universități din Bănie i-a fost fatal lui Adrian Mutu. Tehnicianul a fost demis de la cârma echipei „U” Craiova 1948 după ce a cedat cu 2-0 (0-0) disputa cu rivala condusă de Laurențiu Reghecampf.

„Briliantul” a recunsocut că se aștepta la o asemenea decizie după discuțiile pe care le-a avut cu conducerea atât înaintea derby-ului cât și după joc.

„Știam că va urma o discuție între mine și conducere. Așa se întâmpla și în Italia, când ziceau să stai liniștit că nu pleci, atunci erai cel mai neliniștit… M-a sunat domnul Mititelu, ne-am despărțit în relații foarte bune. Eu la Craiova am venit cu sufletul, am demonstrat tuturor că sunt profesionist și fac totul cu pasiune. Am schimbat multe lucruri în bine, de la meniul echipei, la organizare. Aș fi vrut să-i ofer mai multă satisfacție lui nea Adi, îmi pare rău. Nu m-a demis meciul de aseară, cum nu m-a demis nici meciul cu FCSB, cred că meciurile cu Voluntari, Argeș, Mioveni au contat. Cred că meritam mai multe puncte, nu vorbesc de victorii în toate meciurile, dar meritam vreo 4-5 puncte în plus. Îmi pare rău și pentru suporteri, care m-au respectat. M-am simțit iubit și respectat la acest club. Poate nu este ceva normal pentru unii, dar toată lumea a fost corectă cu mine. Pentru o nou-promovată, echipa este pe un drum bun”, a declarat Adrian Mutu la Digi Sport.

Tags: