Gabriela Dinu Altceva 06.07.2024 10:02

Prezentatorul Victor Slav nu se mai ascunde. A făcut anunțul, în direct, la TV. Suntem în relație de un an și patru luni…

Prezentatorul Victor Slav nu se mai ascunde. A făcut anunțul, în direct, la TV. Suntem în relație de un an și patru luni...

Victor Slav nu mai are nici o relaţie de 6 ani cu Bianca Drăgușanu. Atunci au surprins pe toată lumea când au decis să pună capăt căsniciei.

Pentru prima dată, acum a vorbit despre cum i-au explicat Sofiei, fetiţa lor, că mami şi tati nu vor mai locui împreună.

Totodată, Victor Slav a prezentat-o şi pe actuala iubita fetiţei lui. Invitat la emisiunea „Vorbeşte lumea”, moderata de Andreea Mantea, Victor Slav a spus că şi-a refăcut viaţa după divorţ şi că are o relaţie de un an şi patru luni cu cineva.

A menţionat, de asemenea, şi cum a reacţionat fetiţa lui la această schimbare.

„Fiica mea face foarte bine. face anumite cursuri de muzică, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joacă, în general.

Tati se pune la mintea ei. dacă credeam că alte sunt prioritățile, sofia e pe primul loc. am știut de la început să fiu tată.

i-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă.”, a declarat Victor Slav.