Ionuț Nițulescu Știri 21.10.2020 12:47

Precomandă Iphone 12 în România. Cum îl iei înaintea tuturor și ce preț are la eMag și Quickmobile

Precomandă Iphone 12 în România. Cum îl iei înaintea tuturor și ce preț are la eMag și Quickmobile

UPDATE // 21.10.2020. Iphone 12 și Iphone 12 Pro sunt deja disponibile la precomandă în România. Noile telefoane Apple au un design nou, fapt ce ne-a convins chiar și pe noi să ne comandăm unul. Doar câteva magazine vor oferi Iphone 12 și 12 Pro la precomandă. Unul dintre ele este, inevitabil, eMag. Poți comanda noile telefoane Apple Iphone 12 de eMag accesând acest LINK, însă va trebui să mai aștepți câteva ore pentru că ofertă încă n-a fost publicată oficial de eMag.

Dacă te grăbești și vrei să faci precomanda chiar în acest moment, o poți face la Quickmobile, unde Iphone 12 este deja disponibil. Noul telefon Iphone 12 este vândut începând cu 4499 lei, versiunea de 64GB, în timp ce Iphone 12 Pro de 128GB este la prețul de 5699. Le poți pe ambele precomanda accesând acest LINK

Știrea Inițială: A mai rămas puțin până când fanii Apple vor face cunoștință cu cele patru modele iPhone 12. Iată tot ce trebuie să știi despre precomanda noului device, care sunt prețurile și când vor ajunge telefoanele în magazinele din România. 

Nimeni nu a așteaptat o zi de marți, 13, mai puțin iubitorii produselor Apple, deoarece în această zi a avut loc evenimentul de lansare al noilor modele iPhone 12. Lansarea „Hi, Speed” a avut loc online marți, 13 octombrie.

Poți precomnada noul Iphone 12 de la Emag accesând acest LINK.Este de așteptat ca prețul pentru Iphone 12 să fie în juru de 4.500 de lei. În schimb, modelele Iphone 12 Pro și Iphone 12 Pro Max vor depăși 6.000 de lei la precomandă.

Iphone 12 în România

Sloganul nu este ales întâmplător, acesta făcând referire la tehnologia 5G, cu care vor fi echipate toate cele patru modele, o premieră pentru iPhone-uri, şi o nouă generaţie de chipset-uri, care, ca în fiecare an, va aduce anumit spor de viteză.

Seria iPhone 12 urmează să fie compusă din patru modele, conform surselor, după cum urmează: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro şi iPhone 12 Pro Max.

Precomandă de aici noul Iphone 12

Chiar dacă evenimentul de lansare Apple are loc astăzi, 13 octombrie 2020, vom mai avea ceva de așteptat până când vom vedea noile modele iPhone în magazinele din țara noastră, asta pentru că, de obicei, România este trecută pe lista secundară, iar noile modele ajung cu o săptămână – două întârziere față de primul val.

Când vor putea fi precomandate noile iPhone 12

Primii care vor vedea noile telefoane iPhone 12 pe piață vor fi americanii, comenzile ajungând pe 23 octombrie, iar în România chiar posibil două săptămâni mai târziu, adică la sfârșitul lunii octombrie sau în prima parte a lunii noiembrie. Emag, cel.ro sau evomag.ro sunt magazinele online unde va fi disponibilă precomanda la noile telefoane Iphone 12.  Poți precomanda noul Iphone 12 de la Emag accesând acest LINK. 

Trebuie precizat și faptul că timpul de așteptare diferă în funcție de model. Cel mai accesibil va fi versiunea mini, cu ecran de 5.4 inci. Cel mai scump va fi iPhone 12 Pro Max cu un ecran de 6.7 inci, record pentru Apple.

Primele modele ce vor ajunge pe piață sunt iPhone 12 și iPhone 12 Pro, care vor putea fi precomandate la câteva zile după lansare., mai exact vineri 16 octombrie (însă doar pentru americani!). Pentru iPhone 12 Mini așteptarea va fi ceva mai lungă. Se estimează că precomenzile vor pentru aceste modele ar putea începe pe 6 noiembrie. La fel se întâmplă și în cazul celui mai performant dintre modele, iPhone 12 Max Pro, în cazul căruia precomenzile vor începe abia pe 16 noiembrie.

Poți precomnada noul Iphone 12 de la Emag accesând acest LINK.