Gabriela Dinu Vedete 11.10.2023 09:06

Petru Mircea: CV, Biografie, Varsta, surse de venit, studii

Petru Mircea: CV, Biografie, Varsta, surse de venit, studii

Petru Mircea este fostul soţ al regretatei cântăreţe Mădălina Manole, rămas văduv după trecerea în nefiinţă a artistei, care şi-a luat viaţa.

Este absolvent al Conservatorului in Iaşi, a Facultăţii de Pedagogie Muzicală, iar primul job după finalizarea studiilor a fost ca redactor la TVR Iaşi. S-a mutat ulterior în Bucureşti, unde s-a angajat ca inginer de sunet în cadrul Media Pro. Tot aici lucrează şi în prezent.

Ce scrie îm CV-ul lui Petru Mircea, fostul soţ al Mădălinei Manole

A fost în trecut şi clăpar în cadrul trupei Talisman şi a lucrat inclusiv alături de soţia sa, ca sunetist pentru albumele “A fost (va fi) iubire” si “O9 Madalina Manole” şi chiar i-a compus o piesă în ultimul său disc. Înainte ca Mădălina Manole să moară, el îi devenise, în mod neoficial, şi manager, fiind persoana de legătură dintre cântăreaţă şi colaboratorii săi.

S-a lăsat de această meserie după decesul soţiei şi în prezent face bani doar din job-ul pe care îl are la Media Pro. Are un băiat, pe nume Petru Mircea Jr, care s-a născut pe 14 iulie 2010. Acesta avea doar un an când Mădălina Manole a murit şi nu ştie decât din poze. Aceasta din urmă a ales să îşi încheie socotelile cu viaţa chiar în ziua aniversării sale.

Mădălina Manole nu s-a sinucis?!

Fratele ei acuză şi în prezent că este muşamalizat motivul real al decesului şi spune că sora sa nu ar fi recurs niciodată la un astfel de gest: „Nu că am crezut că nu s-a sinucis, chiar nu am niciun dubiu. Cât voi trăi, am să spun că sora mea nu s-a sinucis.

Nu a fost o sinucigașă! Aici nu e pe „am crezut” sau „cred”. A fost sinucisă! (…) Îmi doresc să se poată redeschide cazul, dar nu știu…”.

Petru Mircea şi-a refăcut viaţa la 13 ani după ce a rămas văduv

Nu se ştiu detalii despre identitatea femeii cu care Petru Mircea îşi împarte acum zilele, cert este că a fost văzută intrând de mai multe ori în locuinţa de la Otopeni, iar asemănarea dintre ea şi Mădălina Manole este izbitoare.