Gabriela Dinu Vedete 18.03.2023 12:43

Pedro Pascal: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, filme

Pedro Pascal: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, filme

Pedro Pascal este un actor celebru în toată lumea, născut pe 2 aprilie 1975, la Santiago de Chile, din Chile. Numele său real este Jose Pedro Balmaceda Pascal şi este interpretul lui Oberyn Martell din sezonul al patrulea al serialului Game of Thrones.

A jucat şi în serialul Narcos, în rolul lui Javier Pena şi a fost introdus inclusiv în seria Disney Star Wars The Mandalourian, care se derulează şi în prezent.

Cine este Pedro Pascal şi ce scrie în CV-ul lui?

Pedro Pascal s-a născut în Chile, într-o familie de medici, mama sa pe nume Veronica Pascal Ureta a fost psiholog pentru copii, în timp ce tatăl său, Jose Balmaceda a lucrat ca medic specializat pe fertiliizarea în vitro. El şi fratele său, însă, pe nume Lucas Balmaceda, nu au dus mai departe tradiţia familiei şi au devenit ambii actori. Are origini spaniole din partea bunicilor din Mallorca.

Familia sa a susţinut Allende în perioada în care s-a născut Pedro, atunci când în Chile Augusto Pinochet era dictator, motiv pentru care la scurt timp după ce actorul din Game of Thrones a venit pe lume, aceştia s-au mutat în Danemarca, unde au primit azil politic pentru o perioadă. S-au mutat în cele din urmă în Statele Unite, locuind rând pe rând în Orange County, California sau San Antonio.

Pedro Pascal a făcut înot până la vârsta de 11 ani, când a intrat în clasa de teatru, apoi s-a înscris la cursuri de specialitate. Ajuns la vârsta de 48 de ani, Pedro Pascal este un burlac redutabil, nu are o iubită sau soţie şi nici copii şi nici nu s-a afişat cu vreo prezenţă feminină la evenimentele publice la care a luat parte.

Date Biografice Pedro Pascal: înălțime, greutate

Nume complet: Jose Pedro Balmaceda Pascal
Data naşterii: 2 aprilie 1975
Locul naşterii: Chile
Parteneră: singur
Greutate: 85 kg
Înălţime: 1,80 m

Primul rol într-un film l-a primit în 2005, atunci când l-a interpretat pe Steve în producţia numită Hermanas. Au urmat de atunci o mulţime de titluri, care au devenit cunoscute sau nu, dar care au făcut din Pedro Pascal un actor de talie mondială.

Filmografia lui Pedro Pascal cuprinde: I am that Girl, Gardienii destinului, Sweet Little Lies, Bloodsucking Bastards, Sweets, Marele Zid, Kingsman: Cercul de aur, Equalizer, Triple Frontier, Wonder Woman, We can be heroes, NYPD, Law and Order, Charlie’s Angels, Body of proof, CSI, Nikita, Graceland, Homeland, În mintea criminalului, Exposed, Game of Thrones (Urzeala Tronurilor), Narcos, The Mandalorian şi altele.