Gabriela Dinu Vedete 07.07.2023 18:03

Paula Seling: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie, tarif pentru cântări

Paula Seling: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie, tarif pentru cântări

Paula Seling este o cunoscută cântăreaţă de la noi, născută pe 25 decembrie 1978, la Baia Mare. Aceasta este şi compozitoare şi a fost realizatoare de emisiuni radio şi jurat în cadrul emisiunii X Factor de la Antena 1.

Paula Seling este absolventă a liceului Gheorghe Şincai din Baia Mare, după care s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat Şcoala Superioară de Jurnalistică şi a studiat canto şi pian. Vorbeşte fluent în trei limbi şi compune inclusiv în franceză şi engleză. De-a lungul carierei sale, aceasta a cântat alături de Al Bano, Anita Doth, Joan Baez, Chick Corea, Michael Bolton şi chiar Beyonce.

Ce scrie în CV-ul Paulei Seling?

Stilul muzical al Paulei Seling este unul diversificat, cântă rock, jazz, jazz-rock, soul, ritm și blues și mai multe. În 2010, aceasta a participat la Eurovision alături de Ovi, au mers împreună la Olso unde au obţinut locul al treilea în amrea finală cu piesa Playing with fire. Au revenit în 2014, la Copenhaga, când au cântat melodia Miracle, dar au obţinut doar locul al 12 în marea finală.

A obţinut însă un alt premiu, acela de cea mai frumoasă participantă de la Eurovision, adunând peste 30.000 de voturi. Şi în 2010 a câştigat acest titlu, la participarea anterioară. A câştigat numeroase trofee încă din copilărie, graţie vocii sale. Pe plan personal însă, a trecut printr-un declin. După 17 ani de căsnicie cu Radu Bucura, cei doi au divorţat fără să explice motivele. Tot în secret, aceasta a adoptat şi o fetiţă în urmă cu şase ani, pe nume Elena.

„Încă nu s-a decis în ceea ce privește profesia pe care vrea să și-o aleagă, totuși mai are puțin și împlinește nouă ani. Este atrasă de foarte multe lucruri din domeniul artei. Spre exemplu, îi place foarte mult să picteze, îi place extrem de mult să danseze, am început cu niște game la pian, dar îi place în egală măsură sportul și matematica.

Date Biografice Paula Seling

Nume complet: Seling Paula
Data naşterii: 25 decembrie 1978
Înălţime: 178 cm
Partener: divorţată de Radu Bucura

Este foarte bună comunicare, este un copil politalentat și singurul lucru pe care îl pun într-o zonă a nesiguranței este dacă vom reuși să îi valorificăm toate aceste talente, pentru că are foarte multe și mi-ar plăcea atunci când va fi om matur să aibă o paletă foarte largă de unde să poată să aleagă ceva ce o face fericită”, a povestit Paula despre micuţa sa.

Paula Seling face bani din muzică, având un preţ de 2000 de euro pentru un concert de o oră, dar şi din imagine.