Gabriela Dinu Emisiuni TV 02.09.2022 13:49

Paul Diaconescu: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Paul Diaconescu: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Paul Diaconescu este unul dintre participanţii emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV. Are 33 de ani, 1,80, brunet, şi pare visul multor femei din România. Recent, acesta a fost implicat într-un scandal uriaş, cu iz de pedofilie.

Acesta a fost prins de către Justiţiarul din Berceni că ar fi încercat să aibă o relaţie cu o minoră, pe care a abordat-o noaptea, într-un parc din Capitală. Acesta a încercat să intre în discuţii cu o fată de doar 15 ani, fiind prins în flagrant de către Justiţiar, care a făcut totul public, pe internet.

Cine este, de fapt, Paul Diaconescu de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Atunci când a fost confruntat, Paul Diaconescu a spus că nu poate ieşi pe timp de zi din casă, din cauza contractului pe care l-a semnat cu Pro TV privind participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici, care i-ar permite să iasă din casă doar pe timp de noapte: ”Eu nu am invitat-o acasă, nu i-am propus nimic indecent. Am vorbit cu ea a doua oară live, am văzut-o la o petrecere. I-am văzut prietenul de atunci. Am întrebat-o dacă mai este cu el mi-a zis că s-au despărțit.

Am zis că cine știe ce se întâmplă, ea vrea să vorbească cu cineva. Mă consideram suficient de matur ca să pot să vorbesc”.

Date Biografice Paul Diaconescu: înălțime, greutate

Nume complet: Diaconescu Paul
Data naşterii: 10 februarie 1989
Locul naşterii: Pucioasa, Dâmboviţa, România
Parteneră: singur
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,80 m

La scurt timp, şi fata a oferit prima reacţie în acest sens, şi l-a dat de gol pe Diaconescu: ”Te-am întrebat, vrei să fim prieteni sau vrei să avem o relație? Și ai spus relație”.

Paul Diaconescu s-a născut pe 10 februarie 1989 la Pucioasa, în Dâmboviţa, şi este de profesie actor. A participat şi la iUmor, acolo unde a ajuns până în finala competiţiei, cu numărul său de stand up comedy, care a fost numit de juraţi „neterminatorul de glume”.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu
Răzvan Simion