Ionuț Nițulescu Vedete 23.12.2022 06:49

Patru tunsori de vedete cu față rotundă. Galerie FOTO

O schimbare de look este întotdeauna binevenită, iar atunci când alegi o nouă coafură, ține cont și de forma feței tale. Femeile cu fața rotundă ar trebui să opteze pentru o coafură ce dă impresia de lungime.

O tunsoare potrivită cu forma feței tale îți va accentua trăsăturile și îți va scoate frumusețea în evidență. În plus, o coafură ce ți se potrivește are capacitatea de a șterge și câțiva ani de pe chip.

Citește și: Cum îți alegi vopseaua de păr în funcție de culoarea ochilor

Tunsori pentru fața rotundă

Fața ovală va fi pusă în evidență de o tunsoare cu puțin volum, însă niciodată în lateral. Cele mai multe femei cu fața rotundă vor ca figura lor să pară mai suplă, iar pentru realizarea acestui lucru, sunt recomandate tunsorile scurte, cele în trepte sau inegale. Acestea vor reduce volumul și vor face fața să pară mai subțire.

„Atât timp cât volumul nu este pronunțat în zona maxilarului și a obrajilor, tunsoarea va echilibra trăsăturile feței”, este de părere hairstilistul Devin Toth.

Inspiră-te de la vedete în alegerea noii tale tunsori. Cântăreața Selena Gomez, modelul Chrissy Teigen sau actrița Emma Stone sunt doar câteva dintre celebritățile care au fața rotundă.

Vedete cu fața rotundă

Tunsoarea lob vine de la „long bob”, ce se traduce printr-un bob mai lung, și a devenit extrem de apreciată în ultimii ani. Modelul Chrissy Teigen a optat pentru acest tip de tunsoare. Ideal este să îl coafați într-un stil dezordonat.

O tunsoare clasică, ce nu dă greș niciodată, este cea în scări. Este potrivită mai ales pentru femeile cu părul lung. Scările echilibrează trăsăturile chipului, prin șuvițele în cascadă. Tunsoarea în scări îți va face fața să pară mai suplă. Selena Gomez a avut această tunsoare o lungă perioadă de timp.

Bretonul, atât cel drept, cât și cel lateral, avantajează persoanele cu fața rotundă. Un breton scurt poate alungi chipul, iar dacă ai părul drept, îți va fi foarte ușor să îl aranjezi. Inspiră-te de la Emma Stone!

Femeile cu fața rotundă pot opta și pentru o tunsoare scurtă. Pamela Anderson a atras toate privirile atunci cand a apărut cu o coafură ușor rebelă. Și Jennifer Hudson poate fi un exemplu bun. Bretonul nu trebuie să stea neapărat pe frunte, însă volumul trebuie să fie în creștet, nicidecum pe părți.

Descoperă mai multe idei în galeria foto.