Ionuț Nițulescu Altceva 09.04.2022 09:49

Panică la Românii au talent! Regizorul a oprit numărul de pe scena, altfel ar fi urmat o tragedie

Panică la Românii au talent! Regizorul a oprit numărul de pe scena, altfel ar fi urmat o tragedie

Actorul Cătălin Neamțu a fost în pericol de moarte la Românii au Talent 2022, după ce un concurent aproape că l-a atacat cu un topor. Regizorul show-ului de pe ProTV a întrerupt numărului de magie, altfel urma o tragedie chiar la TV.

Aitor Frances a venit la Românii au Talent, sezonul 12, încrezător în talentul său, dar și în iubita sa, pe care a luat-o pe post de asistentă. Magicianul de la Madrid a vrut să șocheze audiența și a făcut-o în adevăratul sens al cuvântului.

Concurentul a fost la un pas de a provoca o tragedie în timpul numărului său de magie ce presupunea aruncatul cu toporul în sicrie. La un moment dat, iubita sa i-ar fi dat un răspuns eronat, iar la indicațiile acesteia Aitor Frances ar fi trebuit să dea cu toporul în Cătălin Neamțu. Actorul se afla în unul dintre sicrie.

Regizorul emisiunii a întrerupt numărul de magie

Când a observat că actorul român se află în pericol de moarte, regizorul a stricat ”Stop!” pentru a opri imediat numărul de magie făcut de cei doi concurenți pe scena de la Românii au Talent.

Și jurații au realizat cât de periculos este momentul pe care îl începuseră cei doi iubiți și au început să se panicheze.

Mihai Bobonete: ”Băi, dar nu e periculos ce face?”

Regizorul: ”Stop! Stop! Stop!”

Mihai Bobonete: ”Ce mama naibii, omule?”

Smiley: ”Îl omora pe Neamțu, ești nebun la cap?!”

Mel, iubita lui Aitor: ”Scuze!”

Regizorul: ”Te-a condamnat la moarte, frate!”

Mel, iubita lui Aitor de la Românii au Talent 2022 a declarat înainte să urce pe scenă că ei sunt faimoși în lume, însă mai apoi a mărturisit că pentru ea este a doua oară când practică un număr de ”magie”.

”Suntem emoționați. E a doua oară când fac magie. De asemenea, e dificil. O să îmi dau silința, însă nu este meseria mea. Sper să nu moară nimeni”, a spus iubita lui Aitor.