Ioana Filipescu Vedete 10.11.2022 14:04

Olguta Berbec: CV, varsta, surse de venit, sot, tarif la cantari

Olguta Berbec: CV, varsta, surse de venit, sot, tarif la cantari

Olguța Berbec este o cântăreață de muzică populară, una chiar foarte apreciată. În programele sale muzicale, pe lângă repertoriul specific zonei de munte a Mehedințiului, Olguța abordează folclorul autentic gorjenesc, folclorul pastoral din zona Olteniei de Nord si romanțe.

Pe lângă o carieră înfloritoare, Olguța are și o familie minunată. Este căsătorită cu saxofonistul Remus Novacși are, cu el, două fetițe.

Olguța Berbec biografie: vârstă, soț

Nume complet: Olguța Berbec
Dana nașterii: 16 aprilie 1984
Locul nașterii: Mărășești, județul Mehedinți
Vârsta: 39 de ani
Partener: Remus Novac, soț
Copii: Cezara Elena și Olga Maria

Ce scrie în CV-ul Olguței Berbec

Olguța Berbec a absolvit școala generala la Mărășești, în 1998, iar în anul 2002 a terminat Liceul Teoretic din Baia de Aramă.

Primii pași în muzică i-a făcut în anul 2000, în cadrul grupului folcloric „Liliacul” din Baia de Aramă, iar în 2003 s-a inscris la secția de canto- muzică populară a Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu.

Începând din 2004, a participat la festivaluri de folclor, apoi a mers în turnee și spectacole alături de interpreți consacrați.

A scos mai multe albume, începând cu anul 2007.

  • “Floare pe munte crescui“ (2007)
  • “Florile de mac poartă noroc” (2009)
  • De la Gorj la Mehedinți“ (2012)
  • “Iubește inimă și iartă” (2015)
  • ”Fata cu danțu’” (2021)

Olguța Berbec și-a cunoscut soțul la o nuntă

Olguța Berbec și saxofonistul Remus Novac s-au căsătorit în urmă cu șase ani, iar din iubirea lor au apărut două fetițe, Cezara Elena și Olga Maria. Dar cum l-a cunoscut cântăreața pe cel care avea să-i devină soț? Chiar Olguța povestește.

„Ne-am cunoscut la o nuntă, unde el era cu bandul lui, iar eu am mers ca invitată. Am salutat bandul, iar după ce am cântat, m-am salutat cu mirii și am plecat. Deci nu am schimbat cu el nicio vorbă. El mă știa de pe YouTube și m-a surprins când mi-a spus că și-a cumpărat un costum nou pentru seara aceea și că mă plăcea, lucruri pe care el mi le-a povestit la ceva timp după ce ne-am revăzut”, a dezvăluit Olguța Berbec.

Ce tarif la cântări are Olguța Berbec

Olguța Berbec s-a impus printre cântăreții de muzică populară, așa că-și justifică tariful destul de mare. Sursa de venit este, firește, din cântări la concerte, dar și la diferite evenimente, nunți, botezuri, aniversări.

Astfel, dacă vrei ca la nunta sau la aniversarea ta să îți cânte frumoasa artistă, vei fi nevoit să scoți din buzunare nu mai puțin de 5000 de euro, dar suma poate ajunge până la 10.000. În funcție de locație, artista poate cere și transport, cazare și masă.

Totul este, însă, negociabil, așa scrie pe site-ul unde Olguța își prezintă oferta.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Fane Vancică
Luis Gabriel
Ionuţ Cercel
Mugur Mihăescu