Gabriela Dinu Vedete 22.07.2023 09:33

Oana Zara: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Oana Zara: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Oana Zara este o actriţă celebră de la noi, care în prezent este distribuită în serialul Lia, soţia soţului meu, de la Antena 1.

Are 26 de ani, este o actriţă din tânăra generaţie, are iubit de mai bine de şapte ani şi adoră că a fost cooptată în cel mai nou serial de la Antena 1. Este licenţiată şi masterandă în coregrafie, în cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I. L. Caragiale din Bucureşti.

Cine este Oana Zara şi ce scrie în CV-ul ei?

În serialul Lia, Oana Zara a fost distribuită în rolul Danei Pescaru, care este fiica lui Marcel, interpretat de Bebe Cotimanis, şi a Mariei, interpretată de Carmen Ionescu.

„Sunt extrem de fericită şi recunoscătoare că fac parte din acest proiect! Abia aştept să o cunoaşteţi pe Dana, o fată care a trecut prin multe greutăţi, în special din cauza lipsurilor materiale. A renunţat la visul ei, dânsul, deși era cea mai bună, pentru că ceilalţi copii râdeau de ea că este săracă. Greutăţile au făcut din ea o femeie puternică şi poate dură, însă nimeni nu ştie cu adevărat ce este în spatele ei!”, a spus Oana Zara despre rolul său.

Oana Zara se iubeşte încă de la vârsta de 19 ani cu Bogdan Medvedi, fost solist în formaţia Maxim. “Cheia unei relații lungi nu sunt doar fluturașii și iubirea de început, implică și responsabilitate, sinceritate și cât de mult ești dispus să îl ajuți pe celălalt când îi este greu.

Eu i-am cunoscut părinții mai devreme, aveam un concert în Brașov și acolo au venit și părinții ei”, declara Bogdan Medvedi.

Date Biografice Oana Zara

Nume complet: Zara Oana
Data naşterii: 1998
Partener: Bogdan Medvedi

Despre Oana Zara s-a spus că ar fi avut o relaţie cu Smiley, înainte ca acesta să se cupleze cu Gina Pistol. Aceasta a fost întrebată recent despre legătura avută cu artistul şi a negat vehement: “Nu a existat niciodată o relație între mine și Smiley, nu am avut nicio legătură, alta decât cea profesională”, mărturisea Oana Zara.