Ionuț Nițulescu Vedete 29.05.2021 12:36

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți! Au pregătit deja camera copilului

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți! Au pregătit deja camera copilului

Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți! Deși fostul primar al Capitalei se află la vârsta la care mai degrabă ar putea fi bunic, el a decis să-și susțină soția în acest vis.

Povestea dintre Oana, în vârstă de 42 de ani, și Viorel Lis, 77 de ani, a fost mereu una extrem de controversată. Nimeni nu credea că relația lor va rezista atâta timp, dar iată că după 10 ani de căsnicie, cei doi vor să-și mărească familia.

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți

Oana Lis a anunțat că și-a luat certificatul de părinte adoptator, care o va ajuta să-și îndeplinească visul de a deveni mamă. Aceasta a declarat că este convinsă că la anul va putea finaliza adopția.

„Mi-am luat certificatul de părinte adoptator. Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu. Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept. Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum nu mai dau în spate. Sunt convinsă că la anul voi fi mămică”, a declarat Oana Lis pentru Redacția.ro.

Oana Lis a mai declarat că, în opinia ei, o mama adoptivă este la fel ca cea care naște, și că își dorește orice vrea Dumnezeu.

”În opțiunile mele sunt și băiat și fetiță. O mamă care adoptă e la fel ca o mamă care naște. Poate tu-ți dorești băiat sau fată, dar ce vrea Dumnezeu. Am emoții când mă gândesc la lucrul ăsta. Mă gândesc deja că copilul deja trăiește, dar el nu știe că o să facă parte din viața mea și eu din viața lui”, a mai spus Oana Lis.

Citește și: O tânără de 20 de ani a luat la bătaie un control, după ce a fost prinsă fără bilet în autobuz

Oana Lis a pregătit deja camera copilului

Deși va mai dura ceva până când familia li se va mări, Oana și Viorel Lis au început deja pregătirile pentru camera copilului:

„Viorel a cedat camera lui pentru copil și mi s-a părut un gest minunat. Poate pare ciudat că încă nu există copilul, dar mie mi se pare normal să le faci dinainte, să nu te găsească nepregătit. Mă bucur de perioada asta și am început să fac schimbări prin casă, să fac loc în dulap. Toate lucrurile astea trebuie pregătite din timp”, a spus Oana.

Îi despart 35 de ani, dar relația lor a trecut cu brio testul timpului și a închis gura tuturor celor care au criticat-o pe Oana că s-a căsătorit cu fostul edil al Capitalei pentru bani. Ea a publicat recent un mesaj pe Facebook referitor la acest lucru din viața ei, precizând că nu mai bagă în seamă răutățile.

“Viorel – „Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine!” Deci, care dintre noi a ieșit mai câștigat!??? Hai să vă mai aud pe unii dintre voi care comentează aiurea pe site-uri de elementul „bani” ! Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie ca mine, prin cercurile în care m-am învârtit la viața mea nu am avut niciodată succes la un bărbat și tânăr și cu bani sau chiar ocazia să plec din țară cu un străin. Dar ceva mai puternic decât orice ne-a apropiat și ne-a ținut împreună în ciuda tuturor!”, a scris aceasta.