Ioana Filipescu Altceva 10.07.2024 10:10

O mamă a făcut această fotografie fiicei sale în parc și a încărcat-o pe retelele sociale

O mamă a făcut această fotografie fiicei sale în parc și a încărcat-o pe retelele sociale

Oamenii au fost uimiți după ce au văzut imaginea, care arată un copil pozând într-un parc, cu mâinile în fața taliei.
La prima vedere, pare că picioarele fetiței sunt neobișnuit de lungi și subțiri, dar este o iluzie optică.
Uitați-vă singuri în imaginea de mai jos…

Utilizatorii de pe Twitter au recunoscut că au fost derutați de fotografia respectivă, dar, după o inspecție mai atentă, au realizat că copilul ținea în mână o pungă de floricele care are o culoare foarte asemănătoare cu iarba pătată pe care stă.
Fotografia a fost distribuită de peste 250.000 de ori pe Facebook și peste 37.000 de persoane au comentat la ea, inclusiv mulți care nu au putut înțelege ce se întâmplă. Vă rugăm să distribuiți acest lucru pe FB, astfel încât toți prietenii dvs. să o poată verifica.

Majoritatea oamenilor sunt confuzi de această enigmă după ce văd iluzia optică prezentată aici. Cu toate acestea, unii oameni au putut identifica rapid răspunsul. În contrast, alții nu și-au putut obține ghicirile și răspunsurile corect.

Această Iluzie Optică Virală este greu de observat, așa că am atașat imaginea în care am adăugat soluția comună. Fata ține o pungă mare de floricele care se amestecă perfect cu iarba uscată din spatele ei.

O vedeți? Dacă nu, nu vă faceți griji, vă vom ajuta cu imaginea soluției de mai jos. Partea încercuită este punga de floricele pe care o ține fata.